Είχε αρκετή «δουλειά» η όμορφη γιατρός στην Χαλάστρα! Πονοκέφαλος στον Νεοφυτίδη, χάνει ο Χριστοφορίδης σημαντικά ματς του Πετεινού

Αν και το ματς στην Χαλάστρα είχε κριθεί από αρκετά νωρίς, πολύ δυνατά αγωνίστηκαν ίσως και χωρίς λόγο οι παίκτες του Καμπανιακού του Ηλία Σαπάνη.

Η γιατρός της συνάντησης είχε πολύ δουλειά, αρκετές φορές επενέβη δίνοντας πρώτες βοήθεις, αφού πολλές φορές παίκτες των δυο ομάδων και κυρίως του Άρη Πετεινού ήταν στο έδαφος, αφού για ανεξήγητο λόγο παρά το γρήγορο 3-0 και αργότερα στο 3-1, οι παίκτες του Καμπανιακού είχαν κάποια νευρικότητα έπαιζαν δυνατά, όχι όμως αντιαθλητικά σχεδόν σε όλο τον αγωνα με την ανοχή ίσως και της διαιτησιας της συνάντησης που άφησε το σκληρό παιχνίδι.

Ετσι σε μια από τις φάσεις προς το τέλος της συνάντησης τραυματίστηκε και αποχώρησε ο έμπειρος Γιάννης Χριστοφορίδης που σε μια μονομαχία πάτησε πάνω σε πόδι αντιπάλου και γύρισε τον αστραγαλο του, ο οποίος πρήστηκε αμέσως.

Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και με την γιατρό δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο σίγουρα θα χάσει τα δυο κομβικά παιχνίδια με τον Βύρωνα Καβαλας και με την Προσοτσάνη και ίσως σε 10 ημέρες για την 4η αγωνιστική με τον Ιπποκράτη, αφού το ρεπό της ομάδας αργεί αρκετά και είναι την 5η αγωνιστική εμβόλιμη αγωνιστική στις 25/5. Έτσι ο Τάσος Νεοφυτίδης πρέπει να κάνει τα πλανα του χωρίς τον πολύτιμο Χριστοφορίδη στα επόμενα παιχνίδια.