ΕΠΣ Ξάνθης: Τίμησε τον ιστορικό αρχηγό του Βασίλη Καραγκιόζη ο Ορφέας Ξάνθης δια χειρός Αλέκου Κοντού

Τον Βασίλη Καραγκιόζη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο αλλά και συνολικά στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης βραβευσε την περασμένη Κυριακή, στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου, ο Ορφέας Ξάνθης.

Ο Καραγκιόζης μπήκε μάλιστα ως αλλαγή στον τελικό με την Βιστωνίδα στο τέλος και φυσικά ήταν εκείνος που με τους έτερους δύο αρχηγούς Λάζαρο Μαυρόπουλο και Χακή Τζαμπάζ σήκωσαν την κούπα.

Οπως παραδοσιακά κάνει η ΕΠΣ, δίνει την δυνατότητα σε κάθε φιναλιστ η διοργανώτρια αρχή να βραβεύσουν καποιο πρόσωπο ή πρόσωπα.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής επέλεξε τον Βασίλη Καραγκιόζη για την αφοσίωσή του στην ομάδα, την παρουσία του όλα αυτά τα επτά χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και στους τίτλους που κατέκτησε με τον Ορφέα (κύπελλα και πρωταθλήματα ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής).

Την πλακέτα κλήθηκε να παραδόσει ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός (φωτο απο Ξάνθη Sport), γεγονός που ξένισε αρκετό κόσμο. Ωστόσο ο Χατζημεστής με ανάρτησή του έπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η επιλογή και του Κοντού ήταν δική του, προκειμένου να τιμηθεί ο πρώην βουλευτής και υπουργός για όσα έχει εκείνος προσφέρει νωρίτερα στην ομάδα του Ορφέα.

«Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για την μεγάλη προσφορά στον σύλλογο ηταν να μας τιμήσει και να έρθει να βράβευσει τον αρχηγό μας Βασίλη καραγκιοζη ο υπουργός Αλέξανδρος κοντός η επιλογή είναι καθαρά δική μας και δεν έχουμε λόγο να απολογηθούμε σε κανέναν», ανέφερε η αναρτηση του Ορφέα Ξάνθης.