Μια πεντάδα tips για τον τελικό ανόδου του Ηρόδικου με την ΑΕΚ στο Κλειστό Κομοτηνής (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου η σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Ηρόδικου Κομοτηνής παίζοντας έναν τελικό do or die με την ΑΕΚ στο Κλειστό της πόλης, διεκδικώντας σε αυτό το ένα ματς την άνοδο στην Α1 Ανδρών Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Κατάμεστο αναμένεται το Κλειστό της πόλης με τον κόσμο να γίνεται ο «6ος παίκτης» του Ηρόδικου, κόντρα στην ΑΕΚ που διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία, μιας και τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα μπαράζ.

Το ThrakiSportS παρουσιάζει μια πεντάδα tips για να παρακολουθήσετε ενημερωμένοι τον μεγάλο αγώνα:

1. Ο Ηρόδικος Κομοτηνής τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βόρειο ομίλου της Α2 και μάλιστα αήττητος, αλλά η πρώτη ήττα ήρθε στο χειρότερο σημείο κόντρα στο Ηράκλειο (πρωταθλητής Νότιου ομίλου) στο Παλέ ντε Σπορ. Ωστόσο έχει ακόμα μια ευκαιρία ανόδου κόντρα στην ΑΕΚ που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 5η θέση της Α1, που οδηγεί στα μπαράζ με τον χαμένο πρωταθλητή της Α2.

2. Ο Ηρόδικος Κομοτηνής έχει όπλο της έδρα του καθώς δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, επιθυμώντας να κρατήσει το κάστρο απόρθητο στην τελευταία και κρισιμότερη αναμέτρηση, με μια ομάδα ωστόσο μεγαλύτερης κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Ηρόδικος αλλά ούτε ο ΓΑΣ Κομοτηνή (Γ’ Εθνική, 6ος όμιλος), έχουν ηττηθεί εντός έδρας στο Κλειστό Κομοτηνής την φετινή περίοδο.

3. Tο πόσο χρειάζονται οι παίκτες του Ηρόδικου Κομοτηνής τον κόσμο στο πλευρό τους το αποτυπώνουν και με ένα βίντεο-πρόσκληση στον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το Κλειστό (δείτε το με ένα κλικ ΕΔΏ). Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ και αμέσως μετά ακολουθεί και ο τελικός της Komo Basket League (Φιλανθρωπικό Κομοτηνής) ανάμεσα σε Γιάφκα και Απαράδεκτους.

4. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, που έχει χαρακτήρα τελικού, η ΟΣΕΚΑ όρισε αξιολογημένους διαιτητές για αυτό το παιχνίδι – τελικό. Το ματς θα διευθύνουν οι οι Μπίκας και Ηλιόπουλος με κομισάριο τον Ασλανίδη.

5. Το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και για τον αγώνα θα υπάρχει μέσω του ThrakiSportS live ενημέρωση αλλά και live streaming μετάδοση.