Volley League: Ο Θρακιώτης στατιστικολόγος που «κρύβεται» πίσω από το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και του Καλμαζίδη

Όλοι γνωρίζουμε εδώ και λίγες μέρες ότι η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε τον τίτλο της Volley League με προπονητή τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ένας προπονητής μόνος του δεν θα μπορούσε να καταφέρει και πολλά σε μια ομάδα αν δεν είχε τους κατάλληλους ανθρώπους – συνεργάτες ώστε να τον πλαισιώνουν στο έργο που συντελεί.

Σωστά!!! Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι ποιος είναι αυτός που «κρύβεται» πίσω από το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και του Καλμαζίδη.

Εμείς σαν ThrakiSportS το ψάξαμε λίγο περισσότερο απ’ ότι εσείς. Το ψάξαμε, το βρήκαμε και σαν ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα λοιπόν.

Ένας πολύτιμος συνεργάτης του κόουτς Γιάννη Καλμαζίδη λοιπόν είναι και ο Θρακιώτης στατιστικολόγος Δήμος Αυτζιόγλου.

Ο Δήμος Αυτζιόγλου με καταγωγή από το Σουφλί Έβρου βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχοντας τη θέση του στατιστικολόγου από την αρχή της φετινής περιόδου.

Ως παλιός αθλητής βόλεϊ δείχνοντας την αγάπη του στο άθλημα αφότου τελείωσε την πολυετή καριέρα του αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει καλά αυτό που τόσο αγαπάει όμως από άλλη θέση αυτή τη φορά. Τα πρώτα του βήματα ως στατιστικολόγος τα έκανε στην Κρήτη με την ομάδα του ΟΦΗ δίπλα στον «κολλητό» του Δημήτρη Ζλατιλίδη τις περιόδους 2018-2019 έως και 2021-22 όπου κέρδισαν την άνοδο στην Volley League.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την έναρξη της φετινής χρονιάς πηγαίνοντας στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στη φωτογραφία διακρίνεται δεξιά δίπλα στον προπονητή, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι το δεξί του χέρι.