Κυπελλούχος στην Κέρκυρα με τον Πετρίτη το… «πουλέν» του Φάνη Γκέκα ο Εβρίτης Πάρης Γκασίδης!

Το κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας σήκωσε ο Εβρίτης μέσος Πάρης Γκασίδης (ξεκίνησε στην ενδεκάδα), αφού η ομάδα του ο Αστέρας Πετρίτη σε ένα ματς για γερά νεύρα που κριθηκε στα πέναλτι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρίστηκαν Κυπελλούχοι κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ολύμπου στην Καλλιθέα Καναλίων το σκορ για τον Αστερα άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Δημήτρης Γραμμένος που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Λευκίμμη έφερε το ματς στα ίσια στο 79΄ με τον Χρήστο Γαστεράτο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να πάει στην παράταση όπου δεν είχαμε κάποιο γκολ και έτσι στην ρώσικη ρουλέτα επικράτησε η ομάδα του Γκασίδη που δεν εκτέλεσε καποιο πεναλτι με 4-2.

Ο 22χρονος Γκας όπως τον φωνάζουν (γεννημένος 9/1/2001) φέτος ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας του στην Γ’ Εθνική (3ος Όμιλος) όπου κατάφεραν να σωθούν όπως και η Λευκίμμη και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου και μετά τις ακαδημίες Πανθρακικού, Κέρκυρας και την πρώτη ομάδα των Φαιάκων στην Β’ Εθνική (9 συμμετοχές), επέστρεψε στην ΑΕΔ αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία και αργότερα πήγε στην Διάνα Ηλιούπολης. Πέρσι αγωνιζόταν ιστορικό Παναιγιάλειο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας προπονητή το πρόσωπο των ημερών Φάνη Γκέκα, ο οποίος πίστεψε αρκετά στο ταλέντο του Θρακιώτη μέσου.