ΕΠΣ Έβρου: Παρουσία Βασίλη Τοροσίδη και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου

Παρουσία του Ξανθιώτη πρώην αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Βασίλη Τοροσίδη και του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και νυν υπευθύνου ακαδημιών του δικεφάλου Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου διεξήχθη ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Οι δυο παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ορέστη Ορεστιάδας και την Αλεξανδρούπολη δίπλα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη, ο Τορο καθόμενος εκ δεξιών του και ο Πουρλιοτόπουλος εξ αριστερών.

Δίπλα από τον Πουρλιοτόπουλο καθόταν ο δήμαρχος Ορεστιάδας (και γνωστος για τα φιλοπαοκτζήδικα αισθήματά του) Βασίλης Μαυρίδης, που είχε δίπλα του τον ομόλογό του από την Αλεξανδρούπολη Γιάννη Ζαμπούκη. Μάλιστα, ο οικοδεσπότης δημαρχος Β. Μαυρίδης απένειμε στο ημιχρονο τιμητικές πλακέτες στους Τοροσίδη και Πουρλιοτόπουλο για τη προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενω τιμηθηκε και η ΕΠΣ Έβρου για την συνεισφορά της να έρθει ο τελικός στην Ορεστιάδα για τους φετινούς εορτασμούς των 100 χρόνων της πόλης.