Super League: Αναπάντεχη εξέλιξη με την αναβληθείσα αγωνιστική – Μεταφέρονται όλα τα ματς των πλέι οφ το βράδυ της Δευτέρας

Αναπάντεχη εξέλιξη καθώς η αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή (7/5) 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League η οποία αναβλήθηκε θα πραγματοποιηθεί τελικά μία μέρα μετά, δηλαδή την Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 21:00!

Στην ανακοίνωση της λίγκας αναφέρεται οτι ην απόφαση πήραν ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μαρινάκης και την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου. Αρχικά αναμέναμε η αναβληθείσα αγωνιστικά να πραγματοποιηθεί είτε την Τρίτη, είτε την Τετάρτη, να που όμως οι εξελίξεις θέλουν τελικά οι έξι ομάδες των πλέι οφ να μπαίνουν στην γήπεδο την προσεχή Δευτέρα στις 8 του μηνός.

Φυσικά μετά τα παραπάνω αποφασίστηκε η αναβολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που είχε αποφασιστεί για το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου. Κατα συνέπεια Ιωαννίδης, Λοντίγκιν αλλά και Μάνταλος, Αθανασιάδης, Λουτσέσκου κλπ καλουνται στα γηπεδα να δωσουν τους αγωνες τους την Δευτερα.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00.

To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League (κοινή ώρα έναρξης 21:00)
Άρης – ΑΕΚ
Βόλος – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός