Πρωταθλητής Καβάλας μετά από 16 χρόνια ο Ορφέας Ελευθερούπολης για 15η φορά!

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο γήπεδο της Ελευθερούπολης ο Ορφέας του Στέλιου Κατρακυλάκη αναδείχτηκε και τυπικά πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας για 15η φορά στην ιστορία του και πρώτη από την σεζόν 2006-07, κερδίζοντας με άνεση την Ποταμιά με 5-0 με 4 γκολ του Βακιρτζή που έφτασε τα 27 στο πρωτάθλημα και ένα του Τζαμπέγια.

Θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Καβάλας θα φιλοξενηθεί στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Η διοίκηση του συλλόγου είχε οργανώσει φιέστα προκειμένου να γιορτάσει την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά, μαζί με τους φιλάθλους στην εξέδρα.

Όσο για τον δεύτερο Άρη Πηγών, ολοκλήρωσε την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη 0-6 στο Χαλκερό επί του Ατρομήτου με τα γκολ των Δουμάνη 4, Μανουσι και Κλοκίδη.

Στη «μάχη» της παραμονής, όλες οι ομάδες που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη την πήραν και έτσι ο μεγάλος χαμένος ήταν το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που κέρδισε μεν 2-3 στο Χρυσοχώρι, αλλά η παραμονή του θα εξαρτηθεί με το αν ο Ορφέας προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική από τα μπαράζ.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ορφέας Ελευθερούπολης 70 (70-11)

2. Άρης Πηγών 67 (73-17)

3. Απόλλων Χρυσοχωρίου 52 (62-35)

4. Αετός Οφρυνίου 52 (58-20)