Γ’ Εθνική: Με αρκετές αλλαγές το Άβατο ηττήθηκε στο φινάλε από την Μηχανιώνα ολοκληρώνοντας μια ακόμη πετυχημένη χρονιά!

Σε ένα μέτριο αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Μηχανιώνα αφού οι δυο ομάδες πέτυχαν τους στόχους τους ο νεανικός Άρης Αβάτου και με παιδιά που δεν έιχαν χρόνο συμμετοχής ηττήθηκε με 1-0 από τον τοπικό Ποσειδώνα και έκλεισε μια ακόμη πετυχημένη σεζόν για 6η φορά στην Γ’ Εθνική.

Ο Άρης είχε ένα δοκάρι στο 48′ με τον Τενεκέ με τον MVP του Ποσειδώνα τον Χρήστο Ξανθόπουλο να νικά τον Ιωαννίδη κάνοντας το 1-0 σημειώνοντας το 11ο φετινό του τέρμα, έχοντας και 14 ασιστ στην σεζόν. Το Άβατο προσπάθησε για την ισοφάριση με τον Αναγνωστόπουλο να σουτάρει αουτ λίγο μετά το τέρμα των γηπεδούχων.

Το Άβατο τερμάτισε όγδοο με 41 βαθμούς όσους και η Χρυσούπολη, κάνοντας αρκετά ρεκόρ, με το νεανικότερο ρόστερ της Γ’ Εθνικής με παιδιά από ακαδημίες της Ξάνθης και φοιτητές του ΔΠΘ, ρεκόρ βαθμών και νικών, ενώ και ο τρίτος Ποσειδώνας έκανε ρεκόρ βαθμών στην Γ’ Εθνική με 53 βαθμούς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Νεντίδης): Καζουλίδης, Πάνος, Καλλίδης (58′ Τόσκος), Λαγόντζος, Πάτρας, Τεμερτζόγλου, Κωστίκος, Ξανθόπουλος, Ξιφιλίνος (65′ Αλτιντζής), Μυλόπουλος, Τσακιρίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Ιωαννίδης, Τενεκές, Παναγιωτίδης (46′ Ψεμματάς), Αναστασιάδης (83′ Μπαμπαλής), Λεωντσάκος, Ερτορούλ, Καραμανίδης, Αναγνωστόπουλος, Αγροκώστας Δ. (83′ Αϊβαλή), Θεοδωρόπουλος (62′ Αλαγκιοζίδης), Γκαρνέτας (62′ Τζαλίλης)