Γ’ Εθνική: Έκλεισε τη σεζόν στην εξάδα με «Χ»ορταστική ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα ο Πανθρακικός

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Πανθρακικός έμεινε στο 2-2 με τον υποβιβασμένο Αγροτικό Αστέρα και έκλεισε μια πετυχημένη χρονιά στην πρώτη εξάδα στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες μετά από μια μαύρη επταετία στα τοπικά.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά και στο 4′ σε κόρνερ του Χιντζιδη ο Φουρλατάρας με κεφαλιά αναγκασε τον Καζέλη σε δύσκολη απόκρουση με την μπάλα να επιστρέφει πάλι στο κεφάλι του Γρεβενιώτη επιθετικού που έστειλε την μπάλα στον πορτιέρο του Αστερα που μπλοκαρε την μπαλα. Στο 10′ σουτ του Φουρλαταρα κόντραρε στους αμυντικούς με τον Μπαικαρα από καλή θέση να σουτάρει ελάχιστα άουτ.

Οι “πράσινοι” μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς και στο 10′ απείλησαν με σουτ του Μπαϊκαρά που δεν βρήκε στόχο, όμως στο 28′ ο πιεστικός Πανθρακικός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από γύρισμα του Μπαϊκαρά ο Φουρλατάρας με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 12′ το μακρινό φάουλ του Χιντζίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, με τον Αστέρα να απειλεί στο 18′ με ανάποδο ψαλίδι του Τσολάκη που πέρασε μόλις άουτ. Στο 22′ σε σέντρα του Χιντζιδης ο Φουρλαταρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 28′ η πίεση καρποφόρησε και έγινε το 1-0 όταν σε μπαλιά του Μπαικαρά ο Φουρλαταρας με πλασέ σκόραρε δεύτερη σερί αγωνιστική φτάνοντας τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα. Λιγο πριν το ημίχρονο στο 44′ η κεφαλιά του Κωσταρέλη μετά από φάουλ του Χιντζίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός έφερε τα πάνω κάτω σε ένα διλεπτο κάνοντας το 1-2. Στο η ομάδα του Ευόσμου ισοφάρισε όταν από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τσολάκη που με πλασέ έκανε το 1-1, ενώ στο 49′ ο Ζήση με διαγώνιο σουτ μετά από αδράνεια της άμυνας από κόρνερ έγραψε το 1-2. Στο 58′ από ωραία μπαλιά του φορμαρισμένου Φουρλαταρα ο πρώτος σκόρερ των πράσινων Χρήστος Βάσκος με άψογο γωνιακό σουτ έκανε το 2-2 φτάνοντας τα 16 στο πρωτάθλημα στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Στο 69′ ένα καλό σουτ του Γκουτζιδη ο Καζέλης έδιωξε την μπάλα που πήγε στον Αντωνιάδη αλλα δεν μπόρεσε να νικήσει τον καλό πορτέρα του Αστέρα που έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πανθρακικός πίεσε και στο 71′ σε δυνατό σουτ βολίδα του Γκουτσιδη ο Καζέλης και πάλι πετάχτηκε στο γάμα της εστίας του, ενώ στο 84′ νέο δυνατό σουτ του Αρετά πέρασε μόλις άουτ. Στο 86′ ο Φουρλατάρας έπιασε ωραίο σουτ με την μπαλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Καζέλη.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την σεζόν στην 6η θέση και τους 47 βαθμούς εξασφαλίζοντας από νωρίς μια άνετη παραμονή, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας υποβιβάστηκε ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς και ελπίζει το θαύμα της αναδιάρθρωσης ώστε να μην υποβιβαστεί μετά από 46 χρόνια στο τοπικό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαριδης): Ζωγράφος, Τσώλας (69′ Καλογρανάς), Χιντζίδης (89′ Κούσουλας), Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Χακάν (82′ Κωστανταράκης), Γιαννακιτσίδης, Φουρλατάρας, Βάσκος, Αντωνιάδης (69′ Αρετάς), Μπαϊκαρά (45′ Γκουτσίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Καζέλης, Χατζηιωάννου, Φετεινίδης, Πιεσύκοβ (46′ Γαβαλίδης), Αιχμαλωτίδης, Παρασίδης, Τσολάκης, Πέριτς (72′ Αρμενάκης), Πέτκος (67′ Βασίλας), Κωτσούλας, Νίκος (46′ Ζουλούμης).