Volley League: Ανατροπή τίτλου από 0-2 σε 3-2 με κορυφαίο Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ

Ο διεθνής Αλεξανδρουπολίτης ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στο τάι μπρέικ με 4 πόντους, αλλά και του αγώνα με 20!

Ο Ολυμπιακός με τεράστια ψυχικά αποθέματα, έχασε το πρώτο σετ 32-34 βρέθηκε πίσω με 0-2, αλλά με άσους των Στερν, Ιντάλγκο και επίθεση του Κουμεντάκη, έκανε το 2-1 στους τελικούς της Volley League ανδρών και θέλει άλλη μια την Παρασκευή στην Πυλαία ή την επόμενη Τρίτη στον Ρέντη για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο ΠΑΟΚ πίστεψε ότι πήρε τη νίκη με το 0-2, χαλάρωσε στο τρίτο, διεκδίκησε το τέταρτο, αλλά στο τάι μπρέικ είχαν τελειώσει όλα γιατί το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού ήρθε στη θέση του. Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς διαφήμιση του βόλεϊ που κράτησε 3 ολόκληρες ώρες!

Στο τάι μπρέικ σημαντικοί οι άσοι του Ιντάλγκο και του Στερν για το 11-8 και 13-9, αλλά και η τελευταία επίθεση του Κουμεντάκη.

Οι 20 πόντοι του Κουμεντάκη ήρθαν έχοντας 17/32 επιθέσεις, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 64% υποδοχή – 58% άριστες.

Τα σετ: 3-2 (32-34, 20-25, 25-21, 25-21, 15-11) σε 161′

Στο τέλος ο Ραφαήλ Κουμεντάκης σχολίασε τα εξής για τη νικητήρια αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Όταν έχει χάσει έναν τελικό και χάνεις εδώ 2-0 είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος μας βοήθησε τους ευχαριστούμε, είναι μία σπουδαία νίκη, βγάλαμε αντίδραση και τα καλύτερα έρχονται.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει χρειάζονται παίκτες να δίνουν λύσεις. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου για τις δυσκολίες που περνάμε. Τη νίκη την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».