Γ’ Εθνική: «Έκλεισε το σπίτι» του πρωταθλητή Καμπανιακού ο Πανθρακικός με διπλό στη Χαλάστρα

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-3 πανηγύρισε ο Παθρακικός επί του πρωταθλητή Καμπανιακού στο γήπεδο της Χαλάστρας, για την 29η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής υποδέχθηκαν με πασίγιο τους αντιπάλους τους συγχαίροντας τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, μόλις στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ιγνατίδη, ο οποίος αφού βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε υποδειγματικά τον Ζωγράφο για το 1-0.

Στο 22ο λεπτό ο Πανθρακικός ισοφάρισε με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Βάσκο με παρομοιότυπο τρόπο, πλασάροντας ιδανικά τον Κασαπίδη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τον Καμπανιακό, αρχικά με σουτ του Πόζογλου και λίγα λεπτά μετά με κεφαλιά του Ιγνατίδη, ενώ και ο Πανθρακικός έχασε καλή στιγμή με πλασέ του Μπαϊκαρά με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Στο 32ο λεπτό τελικά οι «κοκκινοι» μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ όταν μετά από πάσα του Πόζογλου ο Ιγνατίδης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή στην απέναντι γωνία του Ζωγράφου, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν κι έφτασαν μια ανάσα από το τρίτο γκολ αλλά οι προσπάθειες των Ντόγου και Ιγνατίδη με σουτ μέσα από την περιοχή δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο ρυθμό του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λίγες.

Οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν άκρως αποτελεσματικοί και κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ολική ανατροπή με τον Φουρλατάτα, αφού στο αρχικά στο 65ο λεπτό και εν συνεχεία στο 86ο χάρισε το τρίποντο στον Πανθρακικό.

Ο Πανθρακικός ανέβηκε στους 46 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Καμπανιακός που έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα έμεινε στους 58 και ολοκληρώνει τη σεζόν μέσα στον Θερμαϊκό.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Κασαπίδης, Καλπακίδης, Ρακαβίνας (9′ Γιαννόπουλος), Σαρβανίδης (60′ Ταΐρης), Ιγνατίδης, Πόζογλου (60′ Ντότσι), Προσκυνητόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ντόγος (60′ Χατζηβασιλειάδης), Μάνιος (70′ Μαντίκας), Σαπουντζής.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Αρετάς, Τσώλας, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν, Γκουτσίδης, Βαφειάδης, Φουρλατάρας, Μπαϊκαρά, Βάσκος.