Γ’ Εθνική: Διασύρθηκε με έξι γκολ από τη φορμαρισμένη Δόξα Δράμας ο Ορφέας Ξάνθης

Πολύ βαριά ήττα με 6-0 γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης μέσα στη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Δραμινοί μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Ρούτσης με ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε δυνατά και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 19ο λεπτό οι μαυραετοί διπλασίασαν τα τέρματά τους ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Δημήτρη Κυριακίδη μέσα από την περιοχή και δεξιά, που απέφυγε τον αντίπαλο του και από δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Χατζηνικολαϊδη για το 2-0.

Πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα η Δόξα Δράμας βρήκε και τρίτο τέρμα, όταν ο Φραγκούλης σέντραρε και ο Ιορδανίδης με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

Στο 40′ η Δόξα κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Παπαστεφάνου, ο οποίος είδε και την κίτρινη κάρτα, με τον Δημήτρη Κυριακίδη να πλασάρει τον Χατζηνικολαΐδη για το 4-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η Δόξα Δράμας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ακόμα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αρχικά στο 86ο λεπτό υποδείχθηκε νέο πέναλτι εις βάρος του Ορφέα όταν ο Χατζηδημητρίου τσίμπησε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κουτσό. Ο Κυριακίδης και πάλι με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Κυριακίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90ο λεπτό.

Ο ήδη υποβιβασμένος Ορφέας Ξάνθης έμεινε στους 30 βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, καθώς την επόμενη έχει ρεπό, ενώ η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος Δόξα Δράμας ανέβηκε στην 5η θέση με 46 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον Πανθρακικό και στο φινάλε της σεζόν παίζει μέσα στον Πανδραμαϊκό που καίγεται.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Κολιοφούκας, Φραγκούλης (46′ Στάικος), Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Ιωσηφίδης (74′ Σ.Κυριακίδης), Ρούτσης (74′ Κυριαζής), Πιτσόλης, Θεοδοσιάδης (63′ Γεωργηεφένδης), Κυριακίδης Δημ. Ανθουλάκης, Ιορδανίδης Χρ. (63′ Χατζηδημητρίου).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Χατζηνικολαΐδης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου (74′ Αμανατίδης), Καλαϊτζόπουλος, Σωτηράκογλου, Ιωαννίδης, Κουτσός, Κουκουρίγκος (62′ Μπογιατζίδης), Τσάκαλος (62′ Κόντο), Πασχαλάκης (88′ Τσολαρι).