Στο μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ η φανέλα του Βράνιες από το ιστορικό χατ τρικ κόντρα στην Ξάνθη

Το μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena συνεχίζει να προσθέτει πράγματα με ξεχωριστή σημασία στην ιστορία της ομάδας.

Από τα τελευταία που προστέθηκαν στη συλλογή η φανέλα του Όγκνιεν Βράνιες από την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ξάνθη στο ΟΑΚΑ που είχε διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2018 με τον Βόσνιο αμυντικό να σκοράρει σε ένα ματς τρία τέρματα και να γίνεται ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της Ένωσης που πέτυχε κάτι τέτοιο.

«Μία ιστορική φανέλα προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί προσεχώς στην OPAP ARENA. Είναι αυτή που φορούσε ο Ογκνιεν Βράνιες στον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2018, με σκορ 4-0 και με τον Βόσνιο αμυντικό να γίνεται ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της ΑΕΚ που σκόραρε τρεις φορές σε έναν αγώνα!

Μετά το ματς χάρισε τη φανέλα του στον Γιάννη Παπαγεωργίου, πρώην μέλος του τμήματος scouting της ΑΕΚ. Ο κ. Παπαγεωργίου με τη σειρά του παραχώρησε το συγκεκριμένο κειμήλιο στη συλλογή του Μουσείου.

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».