Γ’ Εθνική: Να «καθαρίσει» την παραμονή και τον αντίπαλο στο γήπεδο του ΑΟΞ θέλει ο πάνοπλος Άρης Αβάτου

Να πάρει το πολύτιμο έκτο φετινό διπλό και μια νίκη γοήτρου στο γήπεδο του ΑΟΞ κόντρα στον καταδικασμένο όπως φαίνεται βαθμολογικά αλλά όχι αγωνιστικά Ορφέα Ξάνθης θέλει ο Άρης Αβάτου, για την 28η προπροτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό θα είναι το 11ο ξανθιώτικο ντερμπι στην Γ’ Εθνική με τον Αρη Αβάτου να έχει την υπερ του προϊστορία με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες (τέρματα 9-5 υπερ), με τον Ορφέα σε 5 ματς στην έδρα του να έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Σε πεντε από τα 1ο ματς που έγιναν ο γηπεδούχος επικράτησε με 1-0!!!

Ο Ορφέας ακόμα και έαν κάνει το 2/2 ελπίζει σε ένα ακόμα θαύμα παραμονής… πριν το επόμενο αφού οι 36 βαθμοί δεν θα του φτάσουν οπότε ο ‘Αρης με τους 35 βαθμους θέλει απαραίτητα την νίκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και να φτάσει τους 40 βαθμούς που θελει και ο προπονητής του Κώστας Μπεδρελής που φοβάται την εμφάνιση ομάδων που θα μεταμορφωθούν σε …Μπαρτσελόνα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Κώστας Μπεδρελής και σε αυτό το ματς δεν ανακοίνωσε αποστολή και για αυτόν το τελικό για την ομάδα του, θα έχει τον Ψεμματά, ενω δεν θα έχει τον τραυματία Νεκτάριο Κοτόπουλο που ήταν ξανά άτυχος και τραυματίστηκε με τον Βύρωνα αλλά και τους μόνιμα απόντες Παναγιωτίδη και Ισπυρλίδη.