Γ’ Εθνική: Σαρωτική η Καβάλα με την Αλεξανδρούπολη με Καρακώστα και πάλι πρωταγωνιστή

Άτυχη ήταν η Αλεξανδρουπολη καθώς μετα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής η Καβάλα ξέσπασε στους Εβρίτες τους οποία νίκησε με 4-0 φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα στο πρωτο μέρος και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Καρακώστα να πετυχαίνει χατ τρικ.

Συμφωνα με το kavala-portal , η Αλεξανδρούπολη απείλησε στο 4′ με σουτ του Δορουγιδένη που πέρασε αουτ, με τον ΑΟΚ να είναι καταιγιστικός καθώς ήδη στο 15΄ήταν μπροστά με 2-0 (φώτο Πρωινή). Στο 11΄ο Μπαρέττας σέντραρε παράλληλα στον Καρακώστα, ο οποίος από κοντά είχε εύκολο έργο για το 1-0 σκοράροντας όπως και με τον Καμπανιακό. Στο 14′ σέντρα του Μπατσαρά στον Κατσαμάγκα που  αστόχησε από τα δύο μέτρα αλλά στο 15′ ο Καρακώστας έκανε το 2-0, όταν βρέθηκε στο σωστό σημείο μετά το λάθος διώξιμο των αμυντικών της Αλεξανδρούπολης, και με δυνατό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Κασκαντάμη.

Στο 30΄ο Χρήστος Καρακώστας έφτασε στο δευτερο φετινό του χατ τρικ, όταν με άπιαστη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι -έπειτα από σέντρα ακριβείας του Μαγκαφίνη- ανάγκασε τον Κασκαντάμη να μαζέψει για τρίτη φορά την μπάλα από το βάθος της εστίας του, φτάνοντας τα 12 στο πρωτάθλημα. Στο 39΄το σουτ του Μπατσαρά πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Μαγκαφίνη στο 43′. Στο 44′ ο Μπαρέττας σέντραρε στον Κατσαμάγκα, ο οποίος αμαρκάριστος «νίκησε» με κεφαλιά τον Κασκαντάμη για το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Αγγελίδης έδωσε «ανάσες» σε αρκετούς βασικούς, με τη θέση τους να παίρνουν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές με τους Εβρίτες να παίρνουν μέτρα αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Σταθάκη. Στο 71΄ο ΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει το 5-0, αλλά ο Κασκαντάμης είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Ρουμπιέ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες μετά και την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Δορουγιδένης στις καθυστερήσεις. Το 4-0 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα με τον ΑΟΚ να συνεχίζει να διατηρεί το εντός έδρας αήττητο και, παράλληλα, τις όποιες ελπίδες για την κατάληψη της 1ης θέσης του ομίλου.

Την επόμενη αγωνιστική τομ Σάββατο τουν Λαζάρου έχουμε το σπουδαίο Καβαλιώτικο ντέρμπι με τον ΑΟΚ να φιλοξενείται από τον Βύρωνα μπου θέλει βαθμούς, ενώ ο Καμπανιακός έχει ρεπό και είναι ευκαιρία για τους Αργοναυτες να μειώσουν στους δυο βαθμούς την διαφορά από την κορυφή ενώ την Μεγάλη Τετάρτη φιλοξενεί τον Ορφέα Ξάνθης. Από την άλλη η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί την επόμενη εβδομάδα τον Άρη Αβάτου και την Μεγάλη Τετάρτη πάει στην Δραμα όπου θα φιλοξενηθεί από την Δόξα.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Μπατσαράς, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης (46΄Γιαννακός), Καζαντζίδης (46΄Παβλόφ), Καρακώστας (67΄Χωρινός), Κατσαμάγκας, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46΄Θαλασσινός)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Tσιτσεκίδης, Τοπάλι, Γκαΐδατζής, Κ. Πατσιώρας, Κυριζάκης