Super League: «Κηδεία» του Άρη στο Καραϊσκάκης που επέστρεψε από το 2-0 σε 2-2! Καρδιοχτύπησαν οι Πειραιώτες με Πασχαλάκη

Αν και προηγήθηκε με 2-0 με εξαιρετική εμφάνιση δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη που έδειξε τσαγανό και πήρε την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο! Βασικός ο Πασχαλάκης που τρόμαξε συμπαίκτες και αντίπαλους με τον τραυματισμό του ωστόσο δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Στο 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Η ομάδα του Μίτσελ μπήκε δυναμικά και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 21ο λεπτό όταν ο Σιαμπάνης απέκρουσε κεφαλιά του Κασάμι και ο Μπιέλ που πήρε το ριμπάουντ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντά. Στο 36′ οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έκανε το συρτό σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, ο Σιαμπάνης δεν αντέδρασε, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με αυτό να είναι το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Άτυχη στιγμή στο 42ο για τον Σέρχι Κανός όταν τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο σε κόντρα με τον Ντουκουρέ. Ο Γιώργος Μασούρας πήρε την θέση του με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι όταν ο Κάσαμι έκανε το γέμισμα και ο Μπράμπετς στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στο ίδιο λεπτό ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0. Ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά μέσα στην περιοχή σκόραρε.

Στο 62ο λεπτό ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανησύχησε για μερικά λεπτά τους πάντες όταν σε μια έξοδο χτύπησε στο κεφάλι. Το ιατρικό τιμ έπεσε πάνω του γρήγορα με τον goalkeeper των «ερυθρόλευκων» να σηκώνεται έπειτα από λίγο εν μέσω χειροκροτημάτων.

Λίγα λεπτά μετά ο Άρης ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 70′, ο Χουάν Ιτούρμπε, έκλεψε την μπάλα από τον Ρέτσο που  έκανε κακό κοντρόλ ο Πασχαλάκης τον έβγαλε προς στιγμήν προς τα δεξιά, ο Ιτούρμπε όμως συνέχισε να έχει την κατοχή και με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Στο 81ο λεπτό ο Άρης ισοφάρισε. Ο Πίρσμαν πήρε μπαλιά από τα δεξιά, έκανε το κοντρόλ, νίκησε τον Μπιέλ και τροφοδότησε τον Καμάτσο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Ο Ολυμπιακός την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής των play off:

  1. ΑΕΚ 63 βαθμοί
  2. Παναθηναϊκός 63 βαθμοί
  3. Ολυμπιακός 60 βαθμοί
  4. ΠΑΟΚ 57 βαθμοί
  5. Άρης 41 βαθμοί
  6. Βόλος 40 βαθμοί