Super League: Σπουδαία νίκη για την Λαμία του Γκαραβέλη, δεν τα κατάφερε και πάλι ο Λεβαδειακός του Μεχία – Όλα τα αποτελέσματα

Στην 2η αγωνιστική των playout της Super League η Λαμία πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Λεβαδειακός και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ενώ ο Ιωνικός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στη Νίκαια και συνεχίζει να ελπίζει.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος:

Με τον Λεβαδειακό να έψαχνε απεγνωσμένα για νίκη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με τον Αλφρέδο Μεχία βασικό δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο. Η ομάδα από την Βοιωτία άνοιξε το σκορ στο 70ο λεπτό με τον Βινίσιους έπειτα από ασίστ του Νταμπό, όμως ο Ατρόμητος απάντησε δέκα λεπτά μετά με τον Κιάρτανσον να σκοράρει μετά από ασίστ του Μαυρομάτη «γράφοντας» το τελικό 1-1. Στην τελευταία θέση με 19 βαθμούς βρίσκεται ο Λεβαδειακός που καλείται να βγάλει αντίδραση στην συνέχεια, ενώ ο «αδιάφορος» Ατρόμητος βρίσκεται στην 1η θέση των playout με 33 βαθμούς.

Παναιτωλικός – Λαμία:

Τρομερή ψυχή έβγαλε η Λαμία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου άνοιξε το σκορ με γκολ του Λιάβα στο 55′ η Λαμία κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα και με 2 γκολ σε 2 λεπτά να μπει αυτή σε θέση οδηγού. Στο 66′ ο Μεδίνα ισοφάρισε και στην επόμενη φάση ο Ρούμπεν Μαρτίνες έκανε το 1-2. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και του Πανθρακικού, Γκαραβέλης, ήταν εκεί. Στις καθυστερήσεις η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ και πάλι με τον Μαρτίνες παίρνοντας τρείς πολύτιμους βαθμούς που την «ξεκολλάν» από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας φτάνοντας τους 23. Στους 29 παραμένει ο Παναιτωλικός.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ:

«Μεγάλο» διπλό για τον ΟΦΗ στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ με 0-1. Οι «Κρητικοί» με γκολ του Λάρσον στο 20ο λεπτό κέρδισαν τον ΠΑΣ εξασφαλίζοντας σε έναν μεγάλο βαθμό ότι δεν θα έχουν άγχος για την παραμονή ως το τέλος. Αντίθετα με αυτήν την ήττα τους οι γηπεδούχοι μπήκαν σε «περιπέτειες» καθώς έμειναν στους 23 βαθμούς όσους και η Λαμία, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης:

Εκμεταλλευόμενος το αυτογκόλ του Καρμόνα στο 10ο λεπτό ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα και έδειξε σφυγμό για την δύσκολη συνέχεια. Με τη νίκη του αυτή ανέβηκε στους 21 βαθμούς και την προτελευταία θέση. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης του Άκη Μάντζιου έμεινε στους 28 και θέλει να ξεμπερδέψει όσο πιο σύντομα γίνεται από το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.