Α2 Ανδρών: Νίκη ΧΑΝΘ στην Κομοτηνή με 3-2 στην άτυπη «ρεβάνς» του προ πενταετίας τελικού ανόδου στην Volley League

Σε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς, η ΑΕ Κομοτηνής ηττήθηκε από την ΧΑΝΘ με 2-3 σε μία αναμέτρηση-διαφήμιση για το άθλημα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής.

Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη με τις ομάδες να έχουν τεράστιες διακυμάνσεις στην απόδοση τους ανάμεσα στα σετ! Αυτό αντικατοπτρίζεται και στις μεγάλες διαφορές με τις οποίες κατέληγαν τα σετ στους νικητές.

Συγκεκριμένα, το πρώτο και το τέταρτο σετ άνηκε ολοκληρωτικά στη ΧΑΝΘ ενώ το δεύτερο και το τρίτο ήταν παράσταση για ένα ρόλο υπέρ της ΑΕ Κομοτηνής.

Στο τάι μπρέικ, η ομάδα της Κομοτηνής προηγήθηκε με 4-0 για να απαντήσει η ΧΑΝΘ παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 6-7. Η ΧΑΝΘ προηγήθηκε με 9-11 αναγκάζοντας τον Αποστόλη Πιστίκη να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του σετ.

Πήραν έτσι και μια άτυπη ρεβανς για την προ πενταετίας ήττα τους στην Αλεξανδρούπολη, αφού ο φετινός αγωνας ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ συνέπεσε με την επέτειο του προ πενταετίας τελικού της Α2 μεταξύ των ίδιων ομάδων, που σήμανε την άνοδο στην Α1 των κιτρινόμαυρων της Κομοτηνής.

Τα σετ: 18-25, 25-14, 25-14, 16-25, 11-15. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕ Κομοτηνης είναι στην 6η θέση με 30 βαθμούς ενώ η ΧΑΝΘ παραμένει στο κυνηγι του Εθνικού Αλεξανρούπολης και είναι 2η με 47, πέντε πίσω από τους πρωτοπόρους. Για την 21η προτελευταία αγωνιστική η ΑΕ Κομοτηνής δοκιμάζεται στο μεγάλο ντέρμπι στο Σουφλί, ενώ η ΧΑΝΘ φιλοξενεί το Πανόραμα.