Γ’ Εθνική: Γύρισε με άδεια χέρια από τον «βούρκο» του Ευόσμου η Αλεξανδρούπολη γνωρίζοντας την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Λεσάι να σημαδεύει το δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό.

Ο Παπάζογλου στο 10ο λεπτό θέλησε να απειλήσει με ένα ψιλοκρεμαστό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο αγωνιστικός χώρος γινόταν πιο βαρύς, παράγοντας που δεν επέστρεψε να κυριαρχήσει το ωραίο ποδόσφαιρο και να μην υπάρχουν ιδιαίτερα καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο β’ μέρος, όταν ο Λεσάι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Η Αλεξανδρούπολη αναγκάστηκε να ρισκάρει με το εις βάρος της σκορ και πήρε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να έχουν την κλασική φάση ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Από την άλλη, η ομάδα του Ευόσμου εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που αναπόφευκτα να άφηναν οι Εβρίτες, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ και να κλειδώσουν το τρίποντο.

Ο γκολκίπερ Κασκαντάμης με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-0, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την Αλεξανδρούπολη FC που έφυγε με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη.

Η Αλεξανδρούπολη έμεινε στους 8 βαθμούς και την προτελευταία θέση, με τον Αγρτικό Αστέρα να είναι μόλις μια θέση πάνω, έχοντας 15 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική οι Εβρίτες έχουν δύσκολη δοκιμασία μέσα στο Παραλίμνιο, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας θα παίξει μέσα στον Βύρωνα Καβάλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μπέλας): Ψωμιάδης, Κοτανίδης, Φετεινίδης, Αιχμαλωτίδης, Θεοδωρίδης, Τσολάκης, Πέριτς, Γαβαλίδης, Λεσάι, Ζήση, Ζουλούμης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης (75′ Ντέμπροβα), Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Πατσιώρας Α., Παπάζογλου (50′ Τσιτσεκίδης), Τοπάλι (60′ Τοπάλι), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ. (75′ Μαλτέζος), Κυριζάκης.