Γ’ Εθνική: Τους «σεβάστηκε» ο Γκέκας αλλά οι συμπαίκτες του στο Παραλίμνιο «σφύριξαν» τρεις φορές και πήραν το διπλό κόντρα στον Άρη Αβάτου

Tην ανωτερότητα του επιβεβαίωσε εντός του γηπέδου ο Απόλλων Παραλιμνίου που επικράτησε με 0-3 από το πρώτο μέρος στην Φελώνη του Άρη Αβάτου που βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής στον 1ο ομιλο της Γ’ Εθνικής.

Πριν τον αγώνα τιμήθηκε από τους γηπεδούχους ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κοσμάς Γκέκας του Παραλιμνίου για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα του Άρη Αβάτου, αλλά και ο άλλοτε γενικός αρχηγός του Άρη Γιάννης Μπόσβελης ο οποίος τιμήθηκε και από τους Σερραίους για την προσφορά του στον χώρο (φωτο xanthi-sport).

Η εορταστική αυτή ατμόσφαιρα, δεν συνεχίστηκε και στο ματς για τους γηπεδούχους που είδαν τους Σερραίους να έχουν απόλυτη σχεδόν ευστοχία και να πάνε με 0-3 στο ημίχρονο.

Στο 7′ ο Ελέζι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βασίλη Καρυοφύλλη που νίκησε τον Καρά Ισμαήλ κάνοντας το 0-1. Στο 13′ ο Γκέκας δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά το 15ο τερμα του στο πρωτάθλημα όπως δεν έκανε και στο υπόλοιπο ματς, κατι που έγινε στο 33′ με απ’ ευθείας φάουλ του Τζαμπέγια που πεγραψε το 0-2. Στο 42′ o Καρυοφύλλης και πάλι με ωραίο πλασέ από σέντρα του Τζαμπέγια έκανε το 0-3. Στο δευτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μειώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Απόλλωνα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τζαμπεγια στις καθυστερήσεις.

Ο Αρης Αβάτου πλέον με 20 βαθμούς νιώθει την ανάσα του Ορφέα Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης που κέρδισαν και την επόμενη αγωνιστική πάει στην Δράμα με την Δόξα με στόχο τοπ διπλό όπως και πέρυσι. Από την άλλη ο τρίτος Απόλλωνας έφτασε τους 33 βαθμούς και με 5 βαθμούς λιγότερους από την κορυφή υποδέχεται στο Παραλίμνιο τον αδύναμο φέτος Αγροτικό Αστέρα.

Καλή η Καβαλιώτισσα Μυλοπούλου που ελέγχεται για το τρίτο γκολ του Απόλλωνα για παράβαση στην εκτέλεση φαουλ που οδήγησε λίγο δεύτερα αργότερα στο γκολ. Καλοί και οι επόπτες Δεδονάκης και Γεωργαντέλης επίσης της ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου (58′ Παναγιωτίδης), Ψεμματάς (83′ Καραμανίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Αναστασιάδης (58′ Θεοδωρόπουλος), Μουξιός (70′ Ισπυρλίδης), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (70′ Αλή Ερτορούλ), Γκαρνέτας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης (81′ Τσιάτρης), Τσομαχασβίλι, Ι. Κουτζαβασίλης, Τζελίδης (46′ Κωνσταντινίδης), Γκούμας, Β. Καρυοφύλλης (69′ Πέτρου), Γκέκας (81′ Μπόμπορας), Ελέζι, Γ. Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (69′ Καραμπατάκης)