ΕΠΣ Θράκης: Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πόντου Θρυλορίου ο Πέτρος Βιόπουλος

Μετά από 1,5 χρόνο παρελθόν από τον Πόντο Θρυλορίου αποτελεί ο προπονητής Πέτρος Βιόπουλος που παραιτήθηκε μετά την βαριά ήττα από τον Ορφέα Στρύμης.

Ο 28χρονος κόουτς που πέρυσι ανελαβε τον Πόντο στην πρώτη του χρονιά από τις τελευταίες θέσεις τερματίζοντας στην 7η θέση κάνοντας μια καλή πορεία στην επιστροφή των «Ποντίων» μετά από 24 χρόνια στην Α’ Ροδόπης δεν «άντεξε» μετά την ήττα 1-4 από την Στρύμη και την κακή κατάσταση της ομάδας την νέα χρόνια και ανακοίνωσε στους παίκτες την αποχώρησή του.

‘Όπως ανέφερε στο ThrakiSports η έλλειψη των παικτών στις προπονήσεις που δεν συμπλήρωναν ουτε εντεκάδα, η αποχώρηση ποδοσφαιριστών και η μη απόκτηση κάποιων όπως επιθυμούσε, «χάλασε» το εξαιρετικό κλίμα στον Πόντο που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και με τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να δουλέψει πλέον αν και η ομάδα είναι εκτη και στο -2 από την τετράδα.

Ο «Βίο», ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνίδη στην Μεσσούνη και συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009. Κατόπιν στα 16 του βρέθηκε στις ακαδημίες της Κέρκυρας και αγωνίστηκε μια φορά με τους Φαίακες στην τιμωρημένη Τούμπα στις 17 Απριλίου του 2011 και στην ηττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος ως αλλαγή από το 76′. Ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, ξανά οι Προσκυνητές, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, και ο Πανθρακικός. Μετά τον Πανθρακικό όπου σταμάτησε μόλις στα 25 ανέλαβε διοικητικό πόστο με τον Πόντο Θρυλορίου να είναι η πρώτη του απόπειρα στους πάγκους η οποία στον 1,5 χρόνο ήταν αρκετά πετυχημένη.