Super League: Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο και παραμένει στην κορυφή – Βασικός ο Ιωαννίδης

Για την 23η αγωνιστική της Super League ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Το έργο του Βόλου που κρατούσε το «0» έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σάι στο 50ο λεπτό.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα το τριφύλλι δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις 17 ευκαιρίες που δημιούργησε με σημαντικότερες εξ αυτών το τετ α τετ του Μαντσίνι το οποίο «έβγαλε» ο Κλέιμαν και το δοκάρι του Παλάσιος με ωραίο σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος έμεινε νωρίς με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Σάι για μαρκάρισμα πάνω στον Παλάσιος. Λίγα λεπτά μετά, στο 59′ οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ αλλάζοντας γρήγορες κοντινές πάσες και με τελικό αποδέκτη τον Κουρμπέλη άνοιξαν το σκορ.

Ο ιδιαίτερα κομβικός Παλάσιος στο 69ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιέλη και ο αντικαταστάτης του Φώτη Ιωαννίδη, Σπόραρ έγραψε το τελικό 2-0 για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 54 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας περιμένοντας με ανυπομονησία το αυριανό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι Βολιώτες παρέμειναν στους 35 βαθμούς και την πέμπτη θέση έχοντας 4 βαθμούς διαφορά με τον Άρη ο οποίος αγωνίζεται την Δευτέρα κόντρα στον ΟΦΗ.