Γ’ Εθνική: Σπουδαίο τρίποντο στην Αλεξανδρούπολη και επιστροφή στα διπλά μετά από 3 μήνες για τον Πανθρακικό

Την πρώτη του νίκη μετά από ένα σχεδόν γυρο στις 20 Νοεμβρίου στο Βύρωνα και 7 αγώνες πέτυχε στο Φώτης Κοσμάς ο Πανθρακικός καθώς επικράτησε με 0-1 της μαχητικής Αλεξανδρουπολης που είχε δυο δοκάρια και θα μπορούσε να αποσπάσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι από τους οποίους 30 περίπου φίλοι του Πανθρακικού.

Στο 13′ κεφαλιά του Φουρλατάρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 20′ το σουτ του Άγγελου Πατσιώρα είχε την ίδια τυχη. Στο 23′ και το 25′ ο Πανθρακικός είχε δυο φασεις με τους Σαπνάρα και Ντίνα με τον Κασκαντάμη να μπλοκάρει την μπάλα και στις δυο περιπτωσεις. Τρομερό σουτ στο 38′ του Κώστα Πατσιώρα με απ ευθειας φαουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχης με την μπάλα να τραντάζει την κάθετη δοκό του Κοτσάκη. Στο 40 ο Φουρλαταρας απέναντι στον πρώην συμπαίκτη του Κασκανταμη θα πιάσει καλό σουτ αλλά θα διώξει έξοχα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Αλεξανδρούπολης. Στο 41 σουτ του Σιδηροπούλου πέρασε μόλις άουτ με τις δυο ομάδες να πάνε ισοπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ειχαμε στο 47 ένα καλό σουτ του Σμαλη που πέρασε αουτ Στο 61′ νέο δυνατό σουτ του Πατσιωρα η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κοτσακη και το νέο σουτ του Παπάζογλου βρληκε το εξωτερικό μέρος του δοκαριού και πέρασε άουτ. Στο 64′ μετά από εξοχή ενέργεια του Γιαννακιτσιδη που πέρασε δυο αντιπάλους δείχνοντας την κλάση του θα πλασαρει από πολύ πλάγια και ο ο πρώτος σκόρερ των πράσινων Χρήστος Βασκος που παρακολουθούσε την φάση με προβολή θα κάνει το 0-1 Τέλος στο 67 ο Κωστας Πατσιωρας έπιασε καλό σουτ και με διπλή προσπάθεια ο Κοτσακης μπλόκαρε την μπαλα.

Παράπονα από την διαιτησία του Δραμινού Γκαϊτατζή και των Σερραιων Παπαδόπουλου και Μυσιρλή εξέφρασαν οι δυο ομάδες ζητώντας από ένα πέναλτι.

Ο Πανθρακικός με το δευτερο διπλό του σε 8 αναμετρήσεις ανέβηκε στους 25 βαθμούς και ξέφυγε 9 βαθμούς από την ποραμονή πριν το σημαντικό ματς με τον Βύρωνα Καβάλας που αυτοκτόνησε κόντρα στο Ορφάνι. Από την αλλη η βελτιωμένη Αλεξανδρουπολη έμεινε στους 6 βαθμούς και ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα με το παιχνίδι στην Θέρμη να είναι πολύ σημαντικό κόντρα στον Θερμαικό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Παπάζογλου (65′ Ράλλης), Ευθυμιάδης (46′ Μουρατίδης), Κυριζάκης, Κ. Πατσιώρας (77′ Ράλλης), Γκαϊδατζής (57′ Καρακασίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Μπαϊκαρά, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν, Γιαννακιτσίδης (80′ Βαφειάδης), Σμάλης (77′ Κωσταρέλης), Βάσκος, Ντίνας, Φουρλατάρας (61′ Στοΐνοβιτς).