Γ’ Εθνική: Επέστρεψε με τον βαθμό και πολλά παράπονα για τη διαιτησία ο Άρης Αβάτου μέσα στον Βύρωνα Καβάλας

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας ο Άρης Αβάτου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι Ξανθιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πρέσαραν ψηλά τον αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά, για να κερδίσει τις μπάλες και να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Ο Άρης Αβάτου έφτασε στο γκολ που άξιζε με βάση την εικόνα της αναμέτρησης, όταν ο Παναγιώτίδης σέρβιρε στον Κοντογιαννίδη και ο τελευταίος με όμορφο τελείωμα σημείωσε το 0-1 στο 40ο λεπτό της συνάντησης.

Ο Βύρωνας άγγιξε την ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο το σουτ του Δερμιτζάκη κατέληξε στο δοκάρι, με το 0-1 να είναι το σκορ της ανάπαυλας.

Στο 60ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Γρηγόρη Παπαδόπουλου από τον Λεωντσάκο, με τους ανθρώπους του Άρη Αβάτου να διαμαρτύρονται έξαλλα καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπήρχε η παραμικρή παράβαση.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ισοφάρισε για το 1-1.

Ο Άρης Αβάτου φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του και δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά την ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να φέρουν τούμπα το ματς, όταν το σουτ του Λουκοβίτη στο φινάλε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρά Ισμαήλ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Άρη Αβάτου εισήλθα στον αγωνιστικό χώρο και εξέφρασαν σε έντονο ύφος τις ενστάσεις τους για την απόφαση του αμφισβητούμενου πέναλτι που έκρινε το ματς.

Ο Άρης Αβάτου μετά τον βαθμό της ισοπαλίας ανέβηκε στους 16 πόντους και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ ο Βυρωνας Καβάλας είναι στους 14 και θα δοκιμαστεί μέσα στη Δόξα Δράμας.

ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ (Καζεπίδης): Αθανασίου, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος Γρ., Ουζούνογλου, Δερμιτζάκης Αντ., Μπουλγκουρίδης (58′ Λουκοβίτης), Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος (83′ Δεληγιαννίδης), Κουρτόγλου (46′ Ηλιάδης).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Παπαχρήστου, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (69′ Θεοδωρόπουλος), Αναστασιάδης, Αναγνωστόπουλος (88′ Παπαδέλης), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας (69′ Κοτόπουλος).

Φώτο: Tsoutsas Laskaris