Γ’ Εθνική: Άξιζε η Αλεξανδρούπολη το πρώτο της τρίποντο κόντρα στην κακή Δόξα Δράμας αλλά έμεινε στο Χ έχοντας πολλά παράπονα εκ νέου από την διαιτησία

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο Φώτης Κοσμάς ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, ωστόσο οι Εβρίτες που παρουσιάζονται αγώνα με αγώνα ολοένα και καλύτεροι άξιζαν την νίκη, εχοντας ευκαιρίες, δοκάρι και ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο β’ μερος.

Ο αγώνας έγινε σε ένα κακό και δύσκολο από την βροχή αγωνιστικό χώρο που ίσως βόλεψε περισσότερο τους γηπεδούχους σε σχεση με τους Δραμινούς. Ο προωρος τραυματισμός στο 10′ του Νίκου Γκαιδατζή πιθανώς με θλάση, επηρεάσε τους Εβρίτες με την Δόξα να απειλεί στο 16′ αρχικά με τον Χατζηδημητρίου σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Κασκαντάμη με την μπάλα να φτάνει στα πλάγια όπου είναι ο νεομεταγραφέντας Σαμπανίδης σουτάρε αλλά ο πρωην κήπερ Αβάτου και Πανθρακικού έδιωξε σε κόρνερ. Στο 21′ Ο Κασκαντάμης επιβεβαίωσε ποσο χρειαζόταν ένας σχετικά έμπειρος πορτιερε στους Εβρίτες που το πλήρωσαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όταν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ σουτ του Κόντου σε πάσα του Ιορδανίδη. Στο 27′ οι Εβίτες θα απειλήσουν πρώτη φορά σε ένα μακρινό σουτ του Παπάζογλου θα φύγει λίγο άουτ, με τον Σαμπανίδη στο 28′ να πασαρει στρώνει στον Ανθουλάκη που από πολύ κοντά θα χασει καλή ευκαιρία. Τελευταία καλή ευκαιρία στο 32′ ένα σουτ του Ρούτση που δεν ανησύχησε τον Κασκαντάμη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος η νέα μεταγραφή των Εβριτων ο σκόρερ Γιώργος Κυριζάκης θα ανατραπεί ξεκάθαρα στο 49′, αλλά ο Δρακίδης ‘εδωσε συνέχεια στο ματς σε μια φάση που απασχόλησε την Αλεξανδρούπολη και μετά το ματς με παραπονα στον Ξανθιώτη ρεφερι. Στο 63′ σε σέντρα του Ιωσηφίδη ο Χατζηδημητρίου δεν θα σουταρει καλά με τον Κασκαντάμη να μπλοκάρει την μπαλα. Στο 89′ σε καταπληκτική εκτέλεση φαουλ του Περικλή Καρακασίδη η μπαλα βρήκε την δοκό του νεαρού Μπεζυρτζή, με τους Δραμινούς στις καθυστερήσεις στο 93′ να έχεουν μια κεφαλιά του Ιορδανίδη που ανενόχλητος από το πέναλτι έστειλε την μπαλα αουτ από σέντρα του Σαμπανίδη.

Ο διαιτητής Δρακίδης από την Ξάνθη άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους μη δίνοντας ένα πέναλτι στις αρχές της επανάληψης στον Κυριζάκη. Επόπτες οι Σερραίοι Αναστασίου και Μυσιρλής.

Οι Εβρίτες παρά την αγωνιστική βελτίωσή τους εχοντας και το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής βρίσκονται με 2 βαθμούς στο -15 από την παραμονή, ενω οι Δραμινοί έχασαν έδαφος για την κορυφή κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 20 βαθμούς και τη επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Βύρωνα Καβάλας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδενης, Τζατζανάς, Γκαϊδατζης (10′ Λ.τ. Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης (61′ Μαλτέζος), Ευθυμιάδης (78΄Καρακασίδης), Κυριζακης (78′ Πατσιώρας Αγγ.), Πατσιώρας Κ., Παπάζογλου (61′ Ράλλης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης Αρ (60′ Παπαϊωάννου), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου (82′ Κυριακίδης Δημ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (60′ Πιτσόλης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός (60′ Ιωσηφίδης), Κόντος (60′ Ιορδανίδης Χρ.), Περσίδης.