Η ανάλυση Χατζηνικολάου για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης: «Ο Λουτσέσκου έχει περισσότερη εμπειρία από τέτοια ματς»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου, και μίλησε για το ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, τόνισε πως ο Νταρίντα μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους «κιτρινόμαυρους» ενώ σημείωσε που θα κριθεί το ντέρμπι.

«Οι δύο ομάδες έχουν καλή ποιότητα και μένει να δούμε αν θα βγει σε φάσεις και σε γκολ. Περιμένω να δούμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, βάση χαρακτηριστικών των δύο ομάδων» τόνισε αρχικά ο άλλοτε τεχνικός του Πανθρακικού.

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: «Νομίζω πως θα ξεκινήσει ο Νταρίντα, είναι βαρόμετρο στον άξονα και θα ανεβάσει τον πήχη. Μαζί με τον Ετέμπο που έδωσε σοβαρότητα στη μεσαία γραμμή, ο Πάρντιου προσαρμόστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου έχει περισσότερη εμπειρία στο συγκεκριμένο ντέρμπι και δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει η ομάδα του. Ο Αρης είναι πιο βελτιωμένος από τη διακοπή, σε κάποιες στατικές φάσεις έχει μια βελτίωση ο Αρης και αυτές οι φάσεις θα παίξουν ρόλο. Η ποιότητα παικτών όπως του Νταρίντα είναι τέτοια που δεν έχουν θέματα προσαρμογής. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής θα ανεβάσει τη δυσκολία του αγώνα για τον αντίπαλο. Μπορεί να μην παίξει 90 λεπτά, ίσως παίξει 45. Είναι παίκτης που μπορεί με μία ενέργεια να αλλάξει το ματς».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Ο Μαντσίνι και όλοι οι μεσοεπιθετικοί του Αρη θα βρουν χώρους. Στις προσωπικές μονομαχίες και ενέργειες θα κριθεί το ντέρμπι. Αν ο Κωνσταντέλιας βγάλει κάθετες και δεν μπλοκαριστεί θα παίξει σοβαρό ρόλο».