Super League: «Αυτοκτονία» Ολυμπιακού από το 0-2 σε 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Βασικός ο Πασχαλάκης στους Ζωδιμάδες κόντρα στην πρώην ομάδα του

Απώλεια βαθμών για τους ερυθρόλευκους στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ να δείχνει μέταλλο και να ισοφαρίζει από 0-2, σε 2-2. Μεγάλο κέρδος για τους ερυθρόλευκους ο Κώστας Φορτούνης, αρνητικός παράγοντας τα επεισόδια. Βασικός ο Πασχαλάκης.

Με επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατα την διάρκεια ξεκίνησε ο αγώνας στα Γιάννενα με αποτέλεσμα να υπάρξουν διακοπές και την διαιτητική ομάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια. Στα αγωνιστικά ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο στο 34’ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 45+1 με όμορφη εκτέλεση φάουλ.
Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννενα προσπάθησε να πετύχει γκολ και τα κατάφερε στο 64’ με τον Παμλίδη να νικάει τον Πασχαλάκη. Μερικά λεπτά αργότερα στο 76’ ο Λιάσος ισοφάρισε και έβαλε φωτιά στον αγώνα.

Υπήρξαν κάποιες φάσεις στην συνέχεια ωστόσο δεν έφεραν κάποιο γκολ και η ισοπαλία παρέμεινε. Ένα εύκολο φαινομενικά απόγευμα κατέληξε σε θρίλερ, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να πλησιάσει την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους 26 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Αστέρα.

Ο ΠΑΣ έχει 10 βαθμούς, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία.