Γ’ Εθνική: Έκλεισε το 2022 με ήττα από τον Πανδραμαϊκό η Αλεξανδρούπολη στο «Φώτης Κοσμάς»

Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Αλεξανδρούπολη από τον Πανδραμαϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Βασίλιεβιτς να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά λίγο άουτ στο 32ο λεπτό, ενώ στο 36′ το σουτ του Τάντιτς πέρασε άουτ.

Η Αλεξανδρούπολη δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, με την ανάπαυλα να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Πανδραμαϊκός στο πρώτο μέρος το πέτυχε στο 57ο λεπτό με τον Παυλίδη να κερδίζει τον Κεσουδάκη και σκοράρει για το 0-1.

Η Αλεξανδρούπολη πήρε την κατοχή και προσπάθησε να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα, μένοντας στην 13η θέση με έναν βαθμό, ενώ ο Πανδραμαϊκός διατηρήθηκε μόνος 2ος με 16.

Την επόμενη αγωνιστική στις 8 Ιανουαρίου η Αλεξανδρούπολη παίζει μέσα στη Μηχανιώνα ενώ ο Πανδραμαϊκός υποδέχεται τον Βύρωνα Καβάλας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Παύλος Καρατίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης (78′ Μωραΐτης), Ράλλης, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης (84′ Σωτηράκης), Ντέμπροβα (70′ Δορουγιδένης), Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Τάσιος (81′ Άντριτς), Μπάμπουρας, Βασίλιεβιτς, Τάντιτς (46′ Μαχαίρας), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας, Κουκόλης, Παυλίδης (90′ Πινδώνης).