Β’ Εθνική: «Χόρεψε στη βροχή» η Ροδόπη και επικρατώντας της Πανσερραϊκής στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης

Με την Μπαμπαλή να ανοίγει το σκορ στο 60′ και την Πατεράκη να βάζει το κερασάκι της νίκης στο 78′ η Ροδόπη επικράτησε με 2-0 της Πανσερραϊκής στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση έκρυβε πολλές δυσκολίες από την αρχή για τις δύο ομάδες, λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου από την συνεχόμενης βροχόπτωση που προηγήθηκε.

Οι παίκτριες της Βίκης Περιβολοπούλου ήταν κυρίαρχες στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες τόσο να ανοίξουν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όσο και να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα μετά το 2-0.

Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ιδιαίτερααπό το 60’ μέχρι και το 80’, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 2-0 με τα γκολ των Μπαμπαλή και Πατεράκη.

Την ερχόμενη αγωνιστική η Ροδόπη θα αντιμετωπίσει τις Βασίλισσες στο ντέρμπι της Θράκης στο γήπεδο της Θαλασσιάς.

Διαιτητές: Καραλευθέρη (Κρυσταλλίδου – Ασικίδου)

ΡΟΔΟΠΗ 87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη. Σακκά, Ηλιάδη, Τράκα, Ραϊνάκη, Καραντζίκου, Γονατά (87’ Κουρλού), Μπαμπαλή, Πατεράκη (89’ Σεβδυνίδου), Καλαμπούκα, Δαληδάνου (85’ Εμινέ Νουρ).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Αποστολόπουλος): Μανιάκα, Τιλσίζογλου, Νικολαΐδου, Χαραλάμπους, Γεωργιάδου(C), Μπουσδούκου (83’ Χαλάτση), Αξιαρλή, Αρβανιτίδου (46’ Παυλίδου), Στυλιανού, Φεφλέ (72’ Χρυσομέρη), Σταμπολίδου ( 64’ Παυλίδου Θ.)