Γ’ Εθνική: Το γρήγορο γκολ και οι τραυματισμοί «έφεραν» την ήττα της Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα

Σε ένα ματς που τίποτα δεν πήγε καλά από το ξεκίνημα για την ελλιπή και σε αυτό το ματς Αλεξανδρούπολη ο Βύρωνας επικράτησε στην Καβάλα με 3-0 και την κράτησε στην ουρά της βαθμολογίας.

Μόλις στο 6′ ο Βύρωνας που μπήκε δυνατά στο ματς άνοιξε το σκορ με τον Πτηνόπουλο με την Αλεξανδρούπολη να χάνει στο εικοσάλεπτο περίπου με τραυματισμούς στο κεφάλι τους Άγγελο Πατσιώρα και Λευτέρη Τσιεγγελίδη που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν μαζί με την αποστολή στον Εβρο με τον νεαρό πρωην μέσο της Ξάνθης να χρειαστεί μετά την αξονική που εκανε να μείνει στο νοσοκομέιο της Αλεξανδρουπολης.

Ο αγωνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους Εβριτες που με το μυαλό στους δυο συμπαίκτες τους στο νοσοκομείο αν και προσπάθησαν δεν μπορεσαν να ισοφαρίσουν. Οι υπηρεσιακοί προπονητές Μπίτσιος και Καρατίδης ρίσκαραν στο φιναλε με τον Βύρωνα να σκοράρει δις στις καθυστερήσεις. Ο Γκατζολάρι με πέναλτι στο 91′ έκανε το 1-0 και ο νεαρός Δερμιτζάκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο 93′ το τελικό 3-0 (φωτο Πρωινή).

Το επόμενο Σαββατο η Αλεξανδρούπολη που έχει ένα βαθμό με μια ισοπαλία και 5 ληττες φιλοξενείται στην Ξάνθη από τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ ο Βυρωνας που ανεβηκε στους 8 βαθμούς έχει δύσκολη αποστολή στο Παραλίμνιο.

Οι διαιτητές από την Δραμα Σιουμπάρας, Σιαμάνης και Μπόιτσιος είχαν εύκολο έργο,

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσερπές, Ιβανίδης, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος, Γκατσολάρι, Παντελίδης, Πτηνόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χατζόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Μπίτσιος-Καρατίδης): Μπόγλου, Αμπραχαμιάν, Παπάζογλου, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης, Αγγ. Πατσιώρας, Γκαϊδατζής, Κ. Πατσιώρας, Καρακασίδης.