Μουντιάλ 2022: Στα πέναλτι η Κροατία απέκλεισε τη Βραζιλία χαρίζοντας τρίποντο στον… Panthrakikara του ThrakiSportS Predictor

Η Κροατία απέκλεισε τη Βραζιλία στη διαδικασία των πέναλτι, αφού τα 90 λεπτά του αγώνα έληξαν ισόπαλα χωρίς τέρματα και η παράταση έληξε επίσης ισόπαλη 1-1.

Μάλιστα αυτό το σκορ (1-1) μόλις ένας παίκτης του ThrakiSportS Predictor το προέβλεψε με το ψευδώνυμο Panthrakikara. Ουδείς άλλος βρήκε το σκορ 1-1 ή έστω την ισοπαλία ως αποτέλεσμα, αφού άπαντες είχαν ποντάρει στη νίκη της Βραζιλίας με συνέπεια να μην υπάρχουν σοβαρές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα του ThrakiSportS Predictor.

Οι Βραζιλιάνοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνυ της παράτασης με τον Νεϊμάρ, ο οποίος με το γκολ του έπιασε το ρεκόρ του Πελέ, φθάνοντας τα 77 γκολ. Παρ’ όλα αυτά, οι Κροάτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 117′ ισοφάρισαν με σουτ του Πέτκοβιτς, αφού η μπάλα κόντραρε στον Μαρκίνιος και άλλαξε πορεία.

Στη διαδικασία των πέναλτι επιβεβαιώθηκε η παράδοση που θέλει την Κροατία να μη χάνει. Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Ροντρίγκο και ο Μαρκίνιος είδε τη δική του εκτέλεση, που ήταν και η τελευταία της διαδικασίας, να σταματά στο δοκάρι, με την Κροατία να επικρατεί 4-2, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «4».