ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Ασλανίδης Κ. – Έβρος Σουφλίου, 1 κόκκινη (2κίτρινες), 1 αγωνιστική
2) Σιώπης Ε. – ΑΟ Τυχερού, 1 κόκκινη, 4 αγωνιστικές
3) Ντινούδης Κ. – Άρδας Καστανεών, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
4) Αραμπατζής Ι. – Άρδας Καστανεών, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
5) Λημνιός Γ. – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

1) Επιβάλλει χρηματική ποινή 40€ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ κ. Πιστίκη Γεώργιο για μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στις 26/11/2022.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Ματαίωση αγώνα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΟΜΙΛΟΥ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΥΚΟΦΗΣ στις 27/11/2022 καθώς δεν φρόντισε για τη παρουσία ΙΑΤΡΟΥ ΑΓΩΝΑ όπως προβλέπεται στο άρθρο 15 της Προκύρηξης Πρωταθλήματος 2022-2023 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΚΡΙΤΑΣ ΔΑΔΙΑΣ με σκορ 3-0.

2) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-10 στις 26/11/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ δεν προσκόμισε επαρκή αριθμό Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας για την τέλεση του αγώνα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ.

3) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50€ στο σωματείο ΑΡΔΑ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στις 26/11/2022.