Γ’ Εθνική: Με τον Γκέκα να σκοράρει δις κόντρα στον πρώην προπονητή του το Παραλίμνιο έβαλε νέους μπελάδες στην Δόξα Δράμας πριν έρθει στον Έβρο!

Με κορυφαίο τον Κοσμά Γκέκα που σκόραρε δις ο Απόλλωνας Παραλιμνίου επικράτησε σε ένα πολύ όμορφο ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες με 3-0 της Δόξας Δράμας ρεφαροντας κάπως την ήττα σοκ από τον Αγροτικό Αστέρα και πάει με καλή ψυχολογία να αντιμετωπίσει την Κυριακή την Αλεξανδρούπολη στον Έβρο.

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Γκέκα, ενώ στο 55’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με νέα κεφαλιά από κόρνερ του Γεωργιάδη. Στο 58’ ο Τζαμπέγια έκανε το 3-0 με πλασέ από πάσα του Γκέκα, βάζοντας πολλά προβλήματα στην Δόξα Δράμας με το ρεπό που ακολουθεί για τους Δραμινούς ίσως να είναι βάλσαμο για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιενενίδη που έμεινε στους 4 βαθμούς και στο -6 από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό.

Εκτός του Γκεκα που έφτασε τα 3 τέρματα στο πρωτάθλημα και αγωνίστηκε 62′ για να προφυλαχτεί προερχόμενος από τραυματισμό, βασικός για την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη ξεκίνησε ο πρωην τερμτοφύλακας του Αρη Αβάτου Γιώργος Νομικός, και ως αλλαγή από το 69′ ο Κώστας Καρατλίδης με παρελθόν στις ακαδημίες του ΑΟΗ και στο Άβατο. Από την Δόξα Δραμας του Κετσιεμενίδη βασικοί στην άμυνα ξεκίνησαν οι Μκρτσιαν και Φραγκούλης και ο πρωην μέσος του ΑΟΞ Πιτσόλης.