Μουντιάλ 2022: «Λύγισε» την Ουρουγουάη και πέρασε στους «16» η Πορτογαλία, ανακατατάξεις στην κορυφή του ThrakiSportS Predictor

Μετά την Βραζιλία και την Γαλλία, η Πορτογαλία έγινε η τρίτη ομάδα που σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ.

Κόντρα στην Ουρουγουάη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό με σέντρα σουτ του Μπρούνο Φερνάντεζ, που κατέληξε στα δίχτυα του Ροσέτ, χωρίς την παρέμβαση του Κριστιάνο Ρονάλτο, ο οποίος πλήκε στη φάση.

Η Σελέστε πάλεψε για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι Μάξι Γκόμεζ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Τελικά, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 2-0 από το σημείο του πέναλτι..

Στο άλλο ματς του 8ου γκρουπ νωρίτερα η Γκάνα επικράτησε 3-2 της Νότιας Κορέας και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό απέναντι στην Ουρουγουάη στο τελευταίο ματς για να πανηγυρίσει την πρόκριση, με την προϋπόθεση ότι οι Νοτιοκορεάτες δεν θα κερδίσουν την Πορτογαλία.

Το 2-0 εντόπισαν δύο παικτες του ThrakiSportS Predictor και ο ενας απο αυτους πατα κορυφή στο κλεισιμο της 2ης αγωνιστικής. Ο λογος για την MeDagkwseOSOuares που πλέον έχει 33,5 βαθμούς ενω 32,5 έχει ο Tsan13 που βρήκε κοντινο σκορ. Τριτος επεσε ο Γιαννης Αποστολιδης που παρέμεινε στους 31, οσους εχει πλεον και ο Hand of God.