Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τέσσερα παιχνίδια της Τρίτης

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του Κατάρ στους δύο πρώτους ομίλους της διοργανωσης, οπότε και αναδεικνύονται τα πρώτα δυο ζευγάρια της φάσης των 16.

Πλέον λόγω τελευταίας αγωνιστικής τα ματς του καθε ομίλου θα διεξαγονται ιδια ώρα, στις 5.00 το απόγευμα και στις 9.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Αναλυτικά το σημερινό προγραμμα και οι προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor:

Ωρα 17:00 Εκουαδόρ – Σενεγάλη: Αμφίρροπο ματς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όσων ποντάρουν στο Superbru. Στην παγκόσμια κοινότητα το 41% βλέπει νίκη του Ισημερινού, το 32% ισοπαλία και το 27% επικράτηση των Αφρικανών. Σε σχέση με τους παικτες του ThrakiSportS Predictor τα ποσοστά είναι αντίστοιχα, στο 40%, 35% και 25% αντίστοιχα. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-1.

Ωρα 17:00 Ολλανδία – Κατάρ: Απόλυτο φαβορί οι Οράνιε. Το 98% της παγκόσμιας κοινότητας βλέπει άσσο, ενώ αντίστοιχα τα ποσοστά και στο γκρουπ του ThrakiSportS στο Superbru, αφου μόλις ένας παικτης στο δικό μας predictor βλέπει ισοπαλία. Πιο δημοφιλές σκορ το 3-0.

Ωρα 21:00 Ιράν – ΗΠΑ: Φαβορί οι Αμερικανοί σύμφωνα με τους παίκτες του Superbru. Στην παγκόσμια κοινότητα το 71% βλέπει νίκη των Αμερικανών, σχεδόν το 29% ισοπαλία και κάτω απο το 1% επικράτηση των Περσών. Στο ThrakiSportS predictor δυο άτομα ποντάρουν στον άσσο και άλλα πέντε στην ισοπαλία. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-2.

Ωρα 21:00 Ουαλία – Αγγλία: Γκραν φαβορί η Αγγλία για το 92% των παικτών στην παγκοσμια κοινότητα του Superbru αλλά και σχεδόν για όλους τους παικτες του ThrakiSportS Predictor, οπου μονο ενας παικτης ποντάρει σε νίκη των Ουαλών και κανείς ατην ισοπαλία. Στην παγκοσμια κοινότητα το 6% βλέπει ισοπαλία και μολις το 2% ασσο των Ουαλών. Πιο δημοφιλές σκορ το 1-2, ακολουθούν τα 1-3 και 0-2.