Κετσιεμενίδης: «Δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο, δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι… το Άβατο έβγαλε αντίδραση… είμαστε Δόξα Δράμας πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»!

Για την εμφάνιση και την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την πρωην ομάδα του τον Άρη Αβάτου, μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κυριάκος Κετσιεμενίδης, στα social media της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ξανθιώτη προπονητη της Δόξας Δράμας:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτε από το παιχνίδι, είμαστε απόντες σε όλη τη διάρκεια του. Δεν είχαμε ένταση, δεν είχαμε τις γραμμές κοντά, δεν είχαμε συντονισμό, δεν είχαμε τίποτε. Ήμασταν πλήρως αποσυντονισμένοι. Δεν ξέρω τι φταίει και θα το συζητήσω με τα παιδιά. Δεν κάνουμε τίποτε άλλο, δουλεύουμε, σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε».

«Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, σαν να μην ήρθαμε καν στο γήπεδο. Το Άβατο έρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες και ήταν λογικό να βγάλει αντίδραση. Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Καβάλα είχαμε ενδιάμεσα το παιχνίδι του κυπέλλου όπου εκεί αποσυντονιστήκαμε. Είχαμε πολύ κούραση. Δύο παίκτες μου, όπως ο Φραγκούλης, μου ζήτησαν αλλαγή στο ημίχρονο λόγω κούρασης. Δεν είχαμε καθόλου ένταση στο παιχνίδι. Δεν άξιζε να πάρουμε τίποτε».

«Το πλάνο του παιχνιδιού ήταν συγκεκριμένο. Από την στιγμή που ο αντίπαλος παίζει με τριάδα στην άμυνα είχαμε πει ότι θα τον πλαγιοκοπήσουμε. Κάποιες στιγμές το κάναμε καλά αλλά μέχρι ενός σημείου. Στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου δεν κάναμε καθόλου κίνηση χωρίς μπάλα και αυτό το πληρώσαμε».

«Με το Παραλίμνιο πρέπει να βρούμε δυνάμεις, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και σαν Δόξα Δράμας να το αντιμετωπίσουμε».