Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή με Μέσι οδηγό λύγισε το Μεξικό αλλά δεν άλλαξε την κορυφή στο ThrakiSportS Predictor

Η Αργεντινή είναι εδώ και είναι ζωντανή! Με τον Μέσι να λύνει τον γόρδιο δεσμό και τον Έντζο Φερνάντεζ να πετυχαίνει ένα θεσπέσιο γκολ, η αλμπισελέστε επικράτησε 2-0 του Μεξικού και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16». 

Με την απειλή του πρόωρου αποκλεισμού να κρέμεται πάνω από το κεφάλι της, η Αργεντινή μπήκε στο ματς αποφασισμένη να τρέξει, να πιέσει και να προσπαθήσει να επιβάλλει το παιχνίδι της. Το άγχος και η νευρικότητα ήταν εμφανή, με τους παίκτες του Σκαλόνι (που έκανε 5 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τη Σαουδική Αραβία) να κρατούν τις θέσεις τους για να μην απειληθούν από το άκρως επικίνδυνο Μεξικό. 

Tο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς ευκαιριών καθώς ο…Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την Αργεντινή ελαφρά πιο επιθετική αλλά και πάλι με δυσκολία να σπάσει την άμυνα του Μεξικού. Όσο πέρναγε η ώρα, το Μεξικό κλεινόταν ακόμη περισσότερο και τελικά το πλήρωσε. Στο 64′ ο Μέσι βρήκε λίγο χώρο και με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Οτσόα για το 1-0. Με αυτό το γκολ έφτασε τα 8 σε Μουντιάλ και ισοφάρισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα (πρώτος ο Μπατιστούτα με 10), την ίδια ημέρα που τον έπιασε και σε συμμετοχές.

Στο 87′ η Αργεντινή βρήκε και δεύτερο γκολ, και τι γκολ. Ο Έντζο Φερνάντεζ με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Οτσόα και έκανε το 2-0, ένα σημαντικό γκολ για την πορεία του ομίλου. Ετσι η Πολωνία που έχει 4 βαθμούς παίζει ματς τελικό με την Αργεντινή που έχει 3, όσους και η Σαουδική Αραβία που την τελευταία αγωνιστική θα παίξει κόντρα στο Μεξικό. Ολα είναι ανοιχτά.

Στο ThrakiSportS Predictor τέσσερς παίκτες καταφεραν να βρουν το 2-0 υπέρ της Αργεντινής και προσθεσαν τρεις βαθμους στη συγκομιδη τους. Αλλοι επτά πήραν από 1,5 βαθμο, κοντινό σκορ. Η μέρα κλείνει με τον MeDagkwseOSouares στην κορυφή