Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Κυριακής

Με τέσσερις αγωνες μπαίνουμε στην δεύτερη εβδομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όλοι για την 2η αγωνιστική των ομίλων.

Οπως καθε πρωι το ThrakiSportS παρουσιάζει τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Ωρα 12:00 Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα: Γκραν φαβορί η Ιαπωνία. Το 83% της παγκόσμιας κοινότητας του Superbru βλέπει νίκη της, έναντι 11% που ποντάρει στην ισοπαλία και 6% στη νίκη της Κοστα Ρικα. Ακομα πιο συντριπτικά τα πσοσοτά στο ThrakiSportS Predictor αφου μόλις τρεις παίκτες βλέπουν ισοπαλία και δύο διπλό. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-1.

Ωρα 15:00 Βέλγιο – Μαρόκο: Ηκραν φαβορί και εδώ το Βέλγιο. Το 88% της παγκόσμιας κοινότητας του Supebru βλέπει νίκη του έναντι 9% που ποντάρει στην ισοπαλία και 3% στο διπλό του Μαρόκου. Σε σχέση με το ThrakiSportS Predictor μόλις τρεις παίκτες βλεπουν ισοπαλία και ένας νίκη των Αφρικανών. Πιο δημοφιλές σκορ το 2-0 και ακολουθεί το 3-1.

Ωρα 18:00 Κροατία – Καναδάς: Κάπως πιο μοιρασμένα τα πράγματα. Στο ThrakiSportS Predictor οι περισσότεροι βλέπουν ισοπαλία, ήτοι το 40%. Το 33% βλέπει νίκη της Κροατίας και το 27% επικράτηση του Καναδά. Στην παγκοσμια κοινότητα πάντως φαβορί είναι η για το 64% που βλέπει νίκη των φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ. Στο 23% η ισοπαλία και στο 13% διπλό των Βορειοαμερικανών.

Ωρα 21:00 Ισπανία – Γερμανία: Μοιρασμένα και εδώ τα πράγματα. Στο ThrakiSportS Predictor το 65% ποντάρει στην ισοπαλία. Ενα 20% βλέπει νίκη της Γερμανίας και ένα 15% άσσο της Ισπανίας. Εντελώς αντίθετες οι προβλέψεις στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru. Το 53% βλέπει νίκη της Ισπανίας, το 29% ισοπαλία και το 18% επικράτηση της Γερμανίας.