Γ’ Εθνική: Τρίποντο ψυχολογίας με Χασάνογλου για τον Άρη Αβάτου κόντρα στην Δόξα Δράμας

Μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα πήρε ο Άρης Αβάτου επικρατώντας της Δόξας Δράμας με 1-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση στο γηπεδο της Φελώνης για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ξάνθης που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7′ μετά από σέντρα του Ψεμματά από τα αριστερά ο Λεωντσάκος πάσαρε όμορφα στον αμαρκάριστο Χασάνογλου που με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Αρης στο 11′ ζήτησε πέναλτι αλλα ο διαιτητής Χάψα έδωσε «θέατρο» στον Βασιλάκη, ενω στο 19′ το σουτ του Γκαρνέτα απέκρουσε ο Μπεζυρτζής. Στο 25′ μια κεφαλιά του Παπαδόπουλου της Δόξας πέρασε μόλις άουτ Καρά Ισμαήλ, ενώ στο 28′ το σουτ του Ψεμματά κόπηκε από τους αμυντικούς και αδύναμα έφτασε στον νεαρό Μπεζυρτζή.

Στο 34′ κεφαλιά του Τενεκέ που το καλοκαίρι αν και δοκιμάστηκε απορρίφθηκε από την Δόξα πέρασε λίγο άουτ. Στο 40′ ο Αρης έχασε καταπληκτική ευκαιρία σε αντεπίθεση των γηπεδούχων αλλα ο Μπεζυρτζής είχε καλή έδιωξε το κακό πλασέ του Μουξιού σε ένα μοναδικό τετ α τετ για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα ήταν καλύτερη αλλά απείλησε κυρίως στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στο 51′ φάουλ του Κόντου απόκρουσε ο Καρά Ισμαήλ όπως εκανε στο 59′ σε κεφαλιά του Μκρτσιάν από φάουλ του Ντόση. Το Άβατο στο 80′ σε αντεπίθεση έιχε ένα σουτ του Αναγνωστόπουλου από καλή θέση που έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Καρά Ισμαήλ κράτησε το τρίποντο αρχικά σε σουτ του Κυριακίδη και στην συνέχεια από το κόρνερ Αβάτου πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Μκρτσιάν.

Έτσι η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έφτασε τους 3 βαθμούς και θα αγωνιστεί σε μια βδομάδα με τον Νέστο Χρυσούπολης στην Φελώνη και πάλι για την 5η αγωνιστική αφού την εμβολιμη αγωνιστικλη της Τετλαρτης έχει ρεπό και οι παίκτες του Άρη θα ξεκουραστούν. Η Δόξα Δράμας του Κυριάκου Κετσιεμενλιδη που δυσκολεύεται κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Τετάρτη έχει δύσκολη έξοδο στο Παραλίμνιο κόντρα στον Απόλλωνα.

Οι διαιτητές από τις Σερρες Χάψας, Μυσιρλής και Ζαχαριά ελέγχονται μόνο για την φάση του πέναλτι πάνω στον Βασιλάκη (φωτο sportdrama).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελης): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης (79′ Τσάπαρης), Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Μουξιός (89′ Δ. Αγροκώστας), Κοντογιαννίδης (89′ Θεοδωρόπουλος), Γκαρνέτας (66′ Αναγνωστόπουλος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κετσιεμενίδης): Μπεζυρτζής, Θεοδοσιάδης (35′ Πιτσόλης), Ντόσης, Φραγκούλης (46′ Παπαϊωάννου), Μκρτσιάν, Τζελίδης, Μπλιός, Περσίδης (58′ Χατζηδημητρίου), Πιρές, Κόντος, Παπαδόπουλος.