Γ’ Εθνική: Προβληματίζει η Αλεξανδρούπολη μετά την βαριά ήττα από τον Καμπανιακό

Με κατεβασμένα τα χέρια ηττήθηκε η Αλεξανδρούπολη στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό ημε 4-0 σε ένα αγώνα που κρίθηκε από το πρώτο ημίωρο με τους Εβρίτες να μην έχουν βαθμό και να παραμένουν άσφαιροι σε τρίτο αγώνα.

Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη, παρά την απουσία του σκόρερ της Ξανθόπουλου, αν και απειλήθηκε στο 5′ από την Αλεξανδρούπολη από κοντινή κεφαλιά του Μουρατίδη από κόρνερ του Χριστοφορίδη, στο 9΄ έκανε το 1-0 με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του πρωην φορ των ακαδημιών Άρη και Ολυμπιακού Ηλία Ιγνατίδη άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και στο 16′ ο Λιτσιος παραλίγο να πετπθχει αυτογκολ αλλά η μπαλα χτυπησε στην καθετη δοκό του Κεσουδακη και στο 20΄ο Παναγιώτης Μάνιος με σουτ μετά από παιδαριώδη λάθη της άμυνας που απέτυχε να διώξει πέτυχε το 2-0 για τους Θεσσαλονικείς.

Στο 22΄ ο Ιγνατίδης είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά στο 32΄ ο έμπειρος σέντερ φορ πέτυχε το δεύτερο γκολ του κάνοντας το 3-0 του Καμπανιακού με κοντινό σουτ σε άδειο τερμα μετά από νεά λάθη της άμυνας, σκορ που ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό με την Αλεξανδρούπολη να μην μπορεί να αντιδράσει εαν εξαιρέσουμε μια φάση με τον Μουρατίδη στο 60′, με τον Μάρκο Προσκυνητόπουλο στο 68′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Την Τετάρτη η ουραγός και χωρίς βαθμό Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα ελπίζοντας όπως και πέρυσι που του έσπασε το άηττητο να καταφέρει κάτι αναλογο, ενω ο Καμπανιακός που με 7 βαθμούς είναι δεύτερος πίσω από τον Πανθρακικό, ταξιδεύει στην Καβάλα όπου θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα.

Διαιτητής ήταν ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Βακουφτσή και Αναστασίου από την ΕΠΣ Σερρών.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ουσταμπασίδης): Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Μπουτζίκος, Ρακαβίνας, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ν. Καθάριος, Καράμπελας, Μάνιος, Π. Καθάριος, Ιγνατίδης. Έπαιξαν και οι Ντόγος, Ταϊρης, Μαγκούτης, Γιαννόπουλος, Σαπουντζής.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Ράλλης, Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Κ. Πατσιώρας, Μουρατίδης, Αμπραχαμιάν, Γκαϊδατζής, Χριστοφορίδης, Παπάζογλου.