Μουντιάλ 2022: Μαγεία η Βραζιλία, 2-0 την Σερβία και τέλος πρώτης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους με… ThrakiSportS στην κορυφή

Ένα δεκάλεπτο έφτασε και περίσσεψε στη Βραζιλία για να σπάσει το ρόδι στο φετινό Μουντιάλ, επικρατώντας με 2-0 της Σερβίας στο πρώτο της ματς.

Οι Βραζιλιάνοι κυριάρχησαν εξ αρχής, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι όχι απλά μονόλογος, αλλά και παράσταση για ένα ρόλο, αυτόν του Ρισάρλισον.

Ο επιθετικός της Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό και δέκα λεπτά μετά με μια αριστουργηματική ενέργεια, με γυριστό από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το τελικό σκορ.

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών στο ThrakiSportS World Cup Predictor είχε ποντάρει στη νίκη της Βραζιλίας, μόλις ένας παίκτης προέβλεψε σωστά το σκορ 2-0.

Αυτός λοιπον έλαβε τρεις ποντους και οι υπολοιποι από εναμισι ή έναν. Και καπως έτσι ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή και του 16ου αγωνα του Μουντιαλ η 1η αγωνιστική σε όους τους ομίλους που βρίσκει στην κορυφή το… ThrakiSportS. Κιτρινο γιλέκο ως πρωτοπορος λαμβάνει παντως εστω και μισο ποντο πισω ο livebird (Γιαννης Κεσόπουλος).

Αναλυτικά η διαμορφωθείσα βαθμολογία στο ThrakiSportS World Cup Predictor: