ΕΠΣ Έβρου: Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου οι ποινές των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων ομάδας και σωματείων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις που πήραν:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

1) Κυριζάκης Γ. – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
2) Κοκκινίδης Κ. – ΑΕ Διδυμοτείχου, 1 κόκκινη (2 κίτρινες), 1 αγωνιστική
3) Κουτσογιώργης Κ. – Νίκη Άνθειας 1959, 1 κόκκινη, 4 αγωνιστικές

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

1) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50€ και απαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες στον εκπρόσωπο του σωματείου ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ κ. Τσαβδαρή Δημήτριο για μη διατήρηση πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα με το σωματείο ΑΕ Διδυμοτείχου στις 19/11/2022.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-12 στις 20/11/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ δεν προσκόμισε επαρκή αριθμό Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας για την τέλεση του αγώνα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.
Σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ το εν λόγω τμήμα Κ-12 του σωματείου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ-12 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 καθώς δεν έχει αγωνισθεί σε 3 αγώνες.

2) Ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ Κ-10 στις 19/11/2022 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ με σκορ 3-0 καθώς το σωματείο Θράκη Φερών δεν προσκόμισε επαρκή αριθμό Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας για την τέλεση του αγώνα. Ο εν λόγω αγώνας δεν προσμετράται για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχων του σωματείου Θράκη Φερών.