Μουντιάλ 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Παρασκευής

Με τέσσερις αγώνες ξεκινά η δευτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Οπως καθε πρωι το ThrakiSportS παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Ωρα 12:00 Ουαλία – Ιράν: Το 79% των παικτών της πασκόσμιας κοινότητας του Superbru βλέπει νίκη της Ουαλίας, ένα 15% ισοπαλία και το εναπομείναν 6% επικράτηση του Ιράν. Σε σχέση με τους συμμετεχοντες στο γκρουπ του ThrakiSportS, κανεις δεν βλέπει νίκη του Ιραν και μόλις ενας βλέπει ισοπαλία. Ολοι οι υπολοιποι ποντάρουν στη νίκη της Ουαλίας με πιο δημοφιλές σκορ το 3-1.

Ωρα 15:00 Κατάρ – Σενεγάλη: Γκραν φαβορι η Σενεγαλη με βάση και την εικόνα της πρεμιέρας, Το 86% της παγκόσμιας κοινότητας βλέπει διπλό έναντι 11% ισοπαλίας και 5% νίκη των γηπεδουχων. Στο ThrakiSportS Predictor πάντως δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να ποντάρει σε νίκη του Κατάρ. Ολοι βλέπουν Σενεγάλη και μόλις δυο άτομα έχουν ποντάρει στην ισοπαλία.

Ωρα 18:00 Ολλανδία – Εκουαδόρ: Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι Οράνιε. Στην παγκόσμια κοινότητα του Superbru ποντάρουν στον άσσο το 81% των παικτών ενώ το 15% βλέπει ισοπαλία και το υπολοιπο 4% νίκη του Ισημερινού. Από τους παίκτες στο γκρουπ του ThrakiSportS τα πραγματα ειναι πιο μοιρασμένα. Ενα 47% ποντάρει στη νίκη της Ολλανδίας, ένα 44% στην ισοπαλία και το εναπομείναν 9% ποντάρει σε νίκη του Εκουαδόρ.

Ωρα 21:00 Αγγλία – ΗΠΑ: Απόλυτο φαβορί η Αγγλία. Το 93% των παικτών της παγκοσμιας κοινότητας βλέπει νίκη της Αγγλίας έναντι 5% που βλέπει ισοπαλα και μολις 2% που βλεπει νίκη των ΗΠΑ. Στο ThrakiSportS Predictor παντως ειναι πιο ξεκαθαρα τα πράγματα. Ούτε ενας δεν βλέπει διπλό των ΗΠΑ, μόλις ένας παίκτης προβλέπει ισοπαλία και ολοι οι υπολοιποι επικράτηση της Αγγλίας. Πιο δημοφιλές σκορ το 3-1 και το 2-1.