Γ’ Εθνική: «Λύγισε» από τις απουσίες και το Παραλίμνιο του Καρατλίδη ο Άρης Αβάτου

Δεν τα κατάφερε στο Παραλίμνιο Σερρών και λύγισε από τις απουσίες ο Αρης Αβάτου που ηττήθηκε από τον τοπικό Απόλλωνα με 3-1 και μετά από 2 αγώνες παραμένει χωρίς βαθμό.

Ο αγώνας με καταιγίδα στο πρώτο ημίχρονο σε ένα βρεγμένο γήπεδο με τους παίκτες να κάνουν αρκετά λάθη όπου είχαμε τρία γκολ στο ημίωρο. Ο Νίκος Καραμπετακης δεν είχε τον τραυματία Κοσμά Γκέκα ξεκινώντας τον Κώστα Καρατλίδη βασικό και δικαιώθηκε. Οι Σερραίοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 17′ άνοιξαν το σκορ με τον Πέτρου. Ο Αρης Αβάτου ωστόσο αντεδρασε άμεσα κα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μουξιό παγώνοντας τους γηπεδούχους.

Ωστόσο στο 28′ ο Κώστας Καρατλίδης που πέρυσι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε από τον πρώην προπονητή του στο Άβατο Κώστα Μποδρελή, παίρνοντας άτυπη ρεβανς σκόραρε με γυριστό σουτ μετά από απόκρουση του Καρά Ισμαηλ κάνοντας το 2-1 και συνεχίζοντας το καλό ξεκίνημα που κάνει με τον Απόλλωνα.

Ο Αρης στο δεύτερο μέρος προσπάθησε για την ισοφάριση με τις αλλαγές του Μπεδρελή χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα με μακρινά σουτ τον πρωην κήπερ του Γιώργο Νομικό, με τον Γκούμα στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Στον Αρη που είναι πλέον ουραγοί με μηδεν βαθμούς την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσουν την Δόξα Δράμας του πρώην προπονητή τους Κυριακου Κετσεμενίδη σε ενα δύσκολο παιχνίδι, ενώ ο Απόλλωνας με τον Γκέκα πιθανότατα στην συνθεσή του θα αγωνιστούν στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστερα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ασβεστόπουλος (ΕΠΣ Κιλκίς) με βοηθούς τους Μαυρίδη (ΕΠΣ Κιλκίς) και Μποίτσιο (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Νομικός, Κιουτσεκτσίδης (58′ Καραμπατάκης), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης , Δ. Κωνσταντινίδης (58′ Ζιάκας), Γκούμας, Γεωργιάδης, Β. Καρυοφύλλης (36′ Ι. Παπαδόπουλος), Καρατλίδης (70′ Λιάρας), Πέτρου, Τζαμπέγια

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου (55′ Θεοδωρόπουλος), Ψεμματάς, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Μουξιός (80′ Καραμανίδης), Κοντογιαννίδης (63′ Τσάπαρης), Αναγνωστόπουλος (55′ Δ. Αγροκώστας)