Γ’ Εθνική: Προβληματισμός στην Αλεξανδρούπολη μετά την ήττα από τον Θερμαϊκό! Παράπονα για την διαιτησία από τους Εβρίτες

Σε ένα κακό ματς όπου πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές αλλα ο αέρας η Αλεξανδρούπολη ηττήθηκε στο «Φωτης Κοσμάς» με 0-1 από τον Θερμαικό Θέρμης και παρέμεινε ουραγός χωρις βαθμό σε δυο αγώνες προβληματίζοντας με την απόδοσή της.

Μπορεί η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη στο πρώτο ημίχρονο να είχε τον… αέρα με το μέρος της, ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκε και σχεδόν δεν απείλησε καθόλου την εστία του Θερμαϊκού. Μοναδική ευκαιρία ήταν μία σέντρα-σουτ του Τρανόπουλου στο 44ο λεπτό με τον Καρακασίδη να μη προλαβαίνει να βάλει κεφάλι του και η μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στη συνέχεια του αγώνα τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες ήταν αυτά που υπερίσχυσαν. Ο Ευθυμιάδης στο 53ο λεπτό θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) από την διαιτητή Μυλοπούλου μέσα σε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Το μειονέκτημα επηρέασε τον αγωνα και στο 77′ ο Θερμαΐκός θα βρει «δίχτυα» με τον Δεινόπαππα με κεφαλιά από σέντρα του Πουρνάρα να κερδίζει Παπαγεωργίου και Κεσουδάκη στη μικρή περιοχή. Στο 90ο λεπτό η Αλεξανδρούπολη πέτυχε γκολ με τον Παπάζογλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πατσιώρα, αλλά ακυρώθηκε καθώς η διαιτητής του αγώνα και ο επόπτης, είδαν «χέρι» του Παπάζογλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη έχει δύσκολη αποστολή στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό, ενώ ο Θερμαικός από τον οποίο απουσίασε ο έμπειρος φορ Σακης Παπάζογλου λόγω τραυματισμού και έμεινε στον πάγκο ο Τίτο Στοίνοβιτς λόγω τακτικής από τον Κώστα Καζανά θα υποδεχθεί τον Βύρωνα Καβάλας.

Διαιτητής ήταν η Μυλοπούλου (ΕΠΣ Καβάλας) με βοηθό τον Γεωργαντέλη (ΕΠΣ Καβάλας) και τον Εμίν Κεχαγιά (ΕΠΣ Ξάνθης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης (87’ Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας Κων., Τρανόπουλος (65’ Γκαϊδατζής), Πατσιώρας Αγγ. (70’ Αμπραχαμιάν), Ευθυμιάδης, Χριστοφορίδης, Καρακασίδης (70’ Παπάζογλου).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Κώστας Καζάνας): Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλας, Μπέσσας, Μουτζούρης, Σαλιάρης, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Βαβλιάκης, Δεινόπαπας, Αμαραντίδης.