ΕΠΣ Θράκης: Πήρε το ντέρμπι κορυφής με το Θρυλόριο η πρωτοπόρος Γρατινή! Ακόμα φωνάζουν στον Πόντο για Τομαρά….

Δυο 24ωρα πέρασαν και δεν έχουν ακόμα κοπάσει οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πόντου Θρυλορίου για την διαιτησία του Γιάννη Τομαρά στο γήπεδο Γρατινής και στο ντέρμπι κορυφής που βρήκε νικήτρια την τοπική Δόξα με 4-2 στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με έξι τέρματα, ανατροπή στο σκορ, δύο πέναλτυ και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και τους Ποντίους να έχουν παράπονα από την διαιτησία. Η ομάδα του Πέτρου Βιοπουλου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 7′ ο Ηλίας Παγκοζιδης από πλάγια με σουτ αιφνιδιασε τον Γεμενετζή κάνοντας το 0-1. Στο 27′ είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από τον Πόντο για το πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής Τομαράς στον Τέλιο αλλά ο Λάκκας δεν μπόρεσε να νικησει τον Κουκούλη που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Λίγο πριν το ημίχρονο στο 44′ ο Κελεσίδης με σουτ και κόντρα σε αντίπαλο αμυντικό ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Γρατινή μπήκε δυνατά αλλά ο Πόντος ζήτησε πέναλτι και αποβολή σε χρί του Μέριτς με τον Τομαρά να δέιχνει κόρνερ και στο 50′ ο Δρακούλης με κεφαλιά από κόρνερ του Λάκκα έκανε το 2-1. Στο 70 ο Κελεσίδης μετά από πάσα του Μέριτς με σουτ πέτυχε το δέυτρο του τέρμα κάνοντας το 3-1. Στο 74′ ο Ανέστης Ντεμιρτζιδης με πέναλτι μείωσε σε 3-2, με τον Λάκκα στο 77′ με σουτ εκτός περιοχής να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Την επόμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος Δόξα Γρατινής που έκανε το 3/3 θα αντιμετωπίσει στους Αγιους Θεοδώρους τον Σπάρτακο, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πόντος Θρυλορίου που έμεινε στους 6 βαθμούς θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο και ισόβαθμή της Γρατινής ομάδα της Ελπίδας Σαπών.

Όπως αναφέρθηκε ο Πόντος έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Super League2 Γιάννη Τομαρά. Επόπτες ήταν οι Τσιαβδαριδης και Σοφτας.         

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γεμενετζής): Γεμενετζης, Σπηλιωτοπουλος (75′ Μελαδακης), Εφέ Χασαν, Τελιος (78′ Κουτσουκανιδης), Χασάν Μεριτς (82′ Ζαφειριάδης), Λακκας, Κελεσιδης, Δρακούλης, Ξενακης (70′ Κατσικης), Βαρδας (70′ Σκαρτσιαρης), Φονταλης (75′ Αλομπισατ)

ΠΟΝΤΟΣ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Βιόπουλος): Κουκουλης. Κωτής (70′ Συνέσιος), Ιωάννου (46′ Θ.Κακουλίδης), Βουλγαρίδης, Ντεμιρτζιδης, Πουλιάνας, Ηλ. Παγκοζιδης (62′ Βουρναζιδης),  Τροκανας (53′ Συγγιριδης), Μουρατίδης. Χρ. Κακουλιδης, Ευάγγελου