ΕΠΣ Έβρου: Καλύτερος ο Ορέστης τρίτωσε τις νίκες μετά και την επικράτηση επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον πρωτοπόρο Ορέστη.

Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 8ο λεπτό όταν έγινε σουτ από την πλευρά του Ορέστη με τον τερματοφύλακα Ευαγγελίδη να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τέταρτου οι δύο ομάδες παρέμεναν ισόπαλες και χωρίς κάποια ευκαιρία. Στο 22ο λεπτό η κεφαλιά του Πετρόπουλου πέρασε άουτ ενώ με τη συμπλήρωση του 30λεπτου ο Λαζαρίδης με νέα κεφαλιά προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Ευαγγελίδη αλλά ο τελευταίος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Ο επιθετικός μονόλογος των ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Μυλωνά συνεχίστηκε με αρκετές ακόμη φάσεις. Από το 37′ έως και το τέλος του ημιχρόνου είχαμε άλλες τέσσερις προσπάθειες του Ορέστη για γκολ με τον Λαζαρίδη να χάνει ευκαιρίες χάρη στις επεμβάσεις του Ευαγγελίδη.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι φορτσάτοι και ευτύχισαν να σκοράρουν με τον Παύλο Σταματόπουλο στο 52ο λεπτό με ωραίο βολ πλανέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 65′ ο Ανδρεάδης έπιασε το σουτ αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πορτιέρο Ευαγγελίδης απόκρουσε με διπλή προσπάθεια. Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια από πλευράς Εθνικού ήρθε στο 70′ όταν ο Σιβούδης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση αλλά ο τερματοφύλακας Παναγιώτου απέκρουσε τη μπάλα και η άμυνα την έδιωξε μακριά. Στο 71ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Πλουμίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία από τον διαιτητή Στρατούδη καθώς θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή στην προηγούμενη προσπάθεια του Σιβούδη. Στο 85ο λεπτό ο Ορέστης έφτασε στο 2-0 μετά από την κεφαλιά του Καπουσούδη κλειδώνοντας τη νίκη.

Ο Ορέστης παρέμεινε αήττητος με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πετύχει έντεκα τέρματα και διατηρεί το μηδέν στην άμυνα του. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει πάλι εκτός έδρας αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Νεοχωρίου. Αντίθετα ο Εθνικός βρίσκεται στην 6η θέση με τρεις βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΟ Μαΐστρου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Γ. Ευαγγελίδης, Γ. Ευαγγελίδης, Φραντζανάς (61′ Πετάλης), Μάρτσης, Θώδης, Σαραντάκης, Παπαδάκης (82′ Ντέμπροβα), Πλουμίδης (67′ Παρονιάν), Καλλιμάνης, Σιβούδης, Κυριζάκης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Π. Μυλωνάς): Παναγιώτου, Κομεσίδης, Κοτζά, Γιαννακίδης, Γκουντενούδης, Στ. Πετρόπουλος (87′ Τσισμαλίδης), Τσομπανούδης (56′ Μαμρικισβίλι), Ανδρεάδης (87′ Χρηστούδης), Λαζαρίδης, Σταματόπουλος, Τζελέπης (74′ Καπουσούδης).