ΕΠΣ Θράκης: Πολλά παράπονα για τον διαιτητή Τομαρά από Πόντο Θρυλορίου και τον κόουτς Βιόπουλο μετά το ματς στην Γρατινή

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Τομαρά έχει ο Πόντος Θρυλορίου και ο προπονητής του Πέτρος Βιόπουλος μετά την ήττα με 4-2 στο ντερμπι κορυφής με την Δόξα Γρατινής.

Η ανάρτηση του Θρυλορίου: Τα είχαμε γράψει χθές για τον ορισμό του διαιτητή Τομαρά στον αγώνα μας με την Γρατινή..90 λεπτά έκανε τα αδύνατα δυνατά να γυρίσει το παιχνίδι από 0-1 και το κατάφερε..Τι με ανύπαρκτο πέναλτι στην τοπική ομάδα, τι με την άρνηση του να δώσει 2 πεντακάθαρα πέναλτι στον Πόντο, τι με άρνηση κόκκινης κάρτας στους γηπεδούχους, έκανε αυτό για το οποίο ορίσθηκε. Ο πρόεδρος μας είχε επικοινωνήσει με την επιτροπή διαιτησίας μόλις ανακοινώθηκε και είχε εκφράσει όχι απλά τις επιφυλάξεις του αλλά την ολική αντίδραση στον συγκεκριμένο εκτοξευμενο διαιτητή. Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας που παρουσίασαν μια θαυμάσια εικόνα στο γήπεδο…Να γνωρίζετε εσείς που σκιαγραφειτε τα αποτελέσματα ότι τελικά ο Ξέρξης, παρά τις αρχικές του νίκες στο τέλος ηττήθηκε από τον Θεμιστοκλή…. Καληνύχτα σας..

Η ανάρτηση του προπονητή του Πόντου Πέτρου Βιόπουλου: Λοιπόν δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτητές σαν ποδοσφαιριστής που ήμουν και τώρα σαν προπονητής αλλά αυτό που έχει γίνει σήμερα και μπορώ να το αποκαλέσω μόνο με μια λέξη ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και για έναν διαιτητή που προορίζεται για μεγάλες κατηγορίες με μεγάλη λύπη το μόνο που μπορώ να πω ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται όταν αλλοιώνεις ένα αποτέλεσμα και ειδικά στο τοπικό ποδόσφαιρο…και ειρωνεύεται ποδοσφαιριστές που είναι ερασιτέχνες και έρχονται να απολαύσουν ένα παιχνίδι… συγχαρητήρια στην ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ για την άψογη φιλοξενία….