Έσβησαν και οι τελευταίες ελπίδες παρουσίας του ΑΟΞ την τρέχουσα σεζόν σε κάποιο οποιοδήποτε πρωτάθλημα

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έληξε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έγινε καμία κίνηση από τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ για να δηλωθεί η ομάδα στην Γ’ Εθνική, όπως άλλωστε ήταν και αναμενόμενο με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις.

Με δεδομένο πλέον ότι έχουν διεξαχθεί οι κληρώσεις και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣ Ξάνθης και δεν δηλώθηκε ούτε η Ξάνθη 2 στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης, όπως συνέβη πέρυσι, γίνεται αντιληπτό ότι για την προσεχή σεζόν εξαφανίζεται εντελώς από τον χάρτη το όνομα του ιστορικού ΑΟΞ.

Μένει να φανεί αν στην πορεία θα επιχειρηθεί να υπάρξει συνέχεια του ΑΟΞ μέσα από τον Ορφέα Ξάνθης που με αυτό το σκεπτικό θα μετονομαστεί σε Ξάνθη, όπως έχει προαναγγείλει ο Μπάμπης Χατζημεστής. Σε αυτό το ενδεχόμενο αντιτίθενται πρωτίστως οι XanthiFans αλλά και επώνυμοι φίλοι του ΑΟΞ.

Την ίδια ώρα τρέχουν και οι διαδικασίες εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, ο οποίος ωστόσο παραμένει για την ώρα ένα κλειστό κλαμπ με ελάχιστες γνωστές πληροφορίες για την κατάταση που επικρατεί στα οικονομικά και διοικητικά του. Από τους XanthiFans διέρρευσε ότι ξεπέρασαν τις 700 οι αιτήσεις.

Η ουσία είναι ότι οι προθεσμίες έτρεξαν, μύτη δεν άνοιξε και ο ΑΟΞ εξαφανίζεται από τον ποδοσφαιρικο χάρτη όπως εκφράζονται φόβοι εδώ και μήνες, αλλά οι πιο πολλοί τους απαξίωναν και δεν αποδέχονταν το ενδεχόμενο να συμβει κάτι τέτοιο. Τελικά συνέβη αλλά το χειρότερο για τον ΑΟΞ είναι ότι ελάχιστοι ασχολουνται.